alt

8. TKG Programına  Bulgaristan'dan katılan AHMET SALI KARADAYI (sol başta), Türkmenistan'dan TAÇMURAT GURDOV   (soldan 2.) , Irak'tan ASHRAF A. ASMAEEL (soldan 3.)  Afganistan'dan  FARİDUN İLHAM AMANULLAH  (soldan 4.)  Türkmenistan'dan   DOVRAN  ABDYRASULOV  (sağdan 2.) ve Rusya-Tataristan'dan  DAMİR AKHMADULLİN (sağ başta) Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği toplantı salonlaraında düzenlenen tanıtım, sunum ve ders saatlerinin arasındaki molaları değerlendirerek, grup albümünü zenginleştirdiler.

alt

8. TKG programına Azerbaycan'da katılan AZER MAMMADOV (sağdan 3.) engin  tecrübesi, iletişim becerileri ve zengin ifade gücü ile kısa sürede arkadaşlarının gönlünü kazandı.

Kazakistan'dan BOLATBEK YESMURZAYEV (soldan 3.), TOLEUZHAN  ARİNOV (soldan 4.) Rusya Tataristan'dan DAMİR AKHMADULLİN (soldan 5.), Kırgızıstan'dan  ALMAZBEK BEİSHENALİEV  (soldan 4.) ve KKTC'den DENİZ KALIPÇIOĞLU (soldan 2.) molalarda Azer MAMAMADOV'u esprili paylaşımlarını zevkle dinlediler.

Irak temsilcisi MİR ABOLFAZL HASSANİ  (sağ başta) grup enerjisini birlikte iş yapabilme enerjisisne ve iş birliğine dönüştürebilmek için dönem arkadaşları ile deneyimlerini ve hayallerini paylaştı.     

alt

TOBB salonlarında düznelenen derslerde uzun sunumlar bitmek bilmedi.           

alt

Bulgaristan temsilcisi VEZHDİ KEMAL ORMANOV (sağ başta) Azerbaycan ve Türkmenistan temsilcileri ile TOBB müzesinde önceki TKG programlaraına katılan üyeeirn armağanlaraını inceledi.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak'tan katılan ASHRAF A. ASMAEEL (sol başta)  ve programa Rusya Tataristan'dan katılan T.C. Kazan Ticaret Müşaviriğinde yerel uzaman olarak çalışan DAMİR AKHMADULLİN (sağ başta) diğer ülkelerden gelen girişimcilerle kısa sürede sıcak dostluklar kurdu.

8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılmak üzere ondokuz ülkeden gelen elli girişimci kısa sürede dost ve arkadaş olmayı başardı. Programın yoğunluğunu, ders ve sunumların uzunluğunu mola zamanlarında grubun renkli ve espiri makinesi  üyelerinin ortamı okul günlerine dönüştürme becerisi sayesinde çok eğlenceli ve  samimi ortamları paylaştılar.