TOB tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar Ankara Sanayi Odası tarafından planlanan Sincan 1. Organize Sanayi bölgesindeki fabrika ziyaretlerine katıldı.

8. TKG üyeleri traktör fabrikası ve Hidromek İş Makineleri Farikasını toplu olarak ziyaret ederek, yetkilierden bilgi aldı.

Irak heyetinden ALİ M. NAATİ (sol başta)  ve ASHRAF A. ASMAEEL  (soldan 2.) ile İran'dan gelen girişimciler  TAHER MAHDAVIEH  (sağ başta) ve DARYOUSH  SOBHANI AZAR (sağdan 3.)   HİDROMEK İş Makineri Fabrikasını gezerken yöneticilerden  ayrıntılı bilgi aldı.

İran temsilcisi MİR ABOLFAZL HASSANİ   (sol başta), Özbekistan'dan  ASURBEK SOBIROV (soldan 2.), Türkmenistan'dan AÇMURAT GURDOV (sağdan 2.) ve Kazakistan'dan  BOLATBEK YESMURZAYEV (sağ başta)  Sincan Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü ziyaretinde ikram molasında  birlikte sanayi üretimindelki yeni teknolojileri konuştular.

8. TKG Programına Kırgızistan'dan katılan ALMAZBEK BEİSHENALİEV (solda), OSB ziyaretindeki mola sırasında İran temsilcileri  DARYOUSH  SOBHANI AZAR  (sağda)  ve TAHER MAHDAVIEH (ortada)ile görüşerek, iki ülke arasında birlikte iş yapabilme fırsatları konusunda düşüncelerini paylaştı.