Türkiye Odalar ve Borsalar Birliiği tarafından 2-18 Mayıs 2008  tarihlerinde Ankara, Karqaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girşimciler programına katılan konuklar programın yoğunluğu nedeniyle mola forsaı bulamadılara.  Toplantılarda, yemekelrde hep  birarada olan grup üyeleri kısa sürede arkadaş oldular ve samimi dostluklar geliştirdiler. 

alt

8. TKG programına Yunanistan Batı Trakya'dan katılan SİNAN GÜVENDİKLİ (sağ başta), Azerbaycan temsilcisi  BAYRAM GULIYEV (sol başta), Rusya'dan gelen  ALBERT GADZHAEV  (soldan 2.) ve  DAMİR AKHMADULLİN   (soldan 3.), Özbekistan temsilcileri  SERGEY POGODAEV  (soldan 4.) ve  BAKHADIR BASHIROV  (soldan 5.) grup yemeklerinde tanışma ve arkadaş olma fırsatlarını değerlendirdiler.

alt

8. TKG üyeleri ucuz ders saatleri arasında neşeli anları payaştılar. Bulgaristan temsilcisi AHMET SALI KARADAYI   TOBB'un ana girişindeki merdivenlerde  aile fotoğrafı çekilirken, son anda yetişip  grubun önüne yatarak kahkalara yol açtı.     

alt

8. TKG programına Yunanistan Batı Trakya'dan katılan ALİ ALİ (sağ başta)  dönem arkadaşları İran temsicileri  TAHER MAHDAVIEH (sol başta) ve DARYOUSH  SOBHANI AZAR  (soldan 2.) ile yemek sırasında iki ülke arasında ticaret yapa poatansiyellerini değerlendirdiler.  

alt

8. TKG programına Rusya'da katılan ALBERT GADZHAEV (sol başta),  DAMİR AKHMADULLİN  (soldan 2.) ve  KURMANBİ BATCHAEV  (sağ başta) kurum ziyaretlerinde ve sunum aralarında birbirlerinden ayrılmadılar. 

alt

Türkmenistan'dan DOVRAN  ABDYRASULOV  (sol başta), Balkanlardan gelen dönem arkadaşlaraına ülkelerindeki  iş yapma koşulları ve yatırım ortamı hakkında danıştı.  Bulgaristan temsilcileri  İLHAN CEVDETOV MUSTAFOV (soldan 2.)  ve AHMET SALI KARADAYI   (sağ başta)  ve Yunanistan  batı Trakya temsilcileri  ALİ ALİ (soldan 3) ve  SİNAN GÜVENDİKLİ (sağdan 2.)  balkan ülkelrindeki piyasanın  zayıf yapısına ve ekonomik durgunluğa vurgu yaptılar.              

alt

8. TKG programına Özbekistan'da katılan  BAKHADIR BASHIROV  (sol başta) ve   SERGEY POGODAEV (sağ başta) Türkmenistan ve Rusya temsilcileri ile birlikte  yemek sırasında  fotoğraflarını çekerken yansıması aynadan görünen 8. TKg grubunu etkinlikleirn kayıt altıa alınması için  sorumuluk üstlenen su Afganistan temsilcisi FARİDUN İLHAM AMANULLAH'a birlikte poz verdiler.