alt

15. TKG üyesi SAYED BABÜR JAMALUDDİN  (sağda) Afganistan'da katıldığı televizyon programında Özbeklerin büyük çoğunlukla yaşadığı Kuzey Afganistan bölgesindeki fiziki altyapı eksiklikleri hakkında değerlendirmelerde bulundu.

alt

Katıldığı tv programında özellikle Türklerin yaşadıkları bölgedeki elektrik altaypısının yetersizliğine dikkat çeken SAYED BABÜR JAMALUDDİN (solda) bölge insanının içinde bulunduğu yaşam koşullarına her fırsatta dikkat çekmekte ve  yeniden yapılanma çalışmalarının Kuzey Afganistan'a da yönlendirilmesi için çaba harcamaktadır. 

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından Ankara, istanbnul, Malatya ve Gaziantep illerinde düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  Afganistan'dan katılan SAYED BABÜR JAMALUDDİN  (sağda) aslen Özbek kökenlidir. 

SAYED BABÜR JAMALUDDİN,  Kabil ve Mezarı Şerif kentlerinde büyük askeri inşaat ihalelerinde yerel ortak olarak inşat işleri yükleniciliği yapan şirket sahibidir.  Ayrıca, lojistik, tedarik ve ithalat konularında faaliyet gösteren  ikinci bir şirketin sahibidir

alt

Siyaset alanında çalışmaları ile dikkat çeken 15. TKG üyesi  değerli arkadaşımız SAYED BABÜR JAMALUDDİN'e (sağdan 2. )siyasi çalışmalarında başarılar diliyoruz.