Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  19 ülkeden katılan 50 konuk girişimci, Karaman Valisi ve Belediye Başkanı  tarafından Türk Dili Bayramı etkinliklerine davet edilmiştir.

Bu davet kabul edilerek, 8. TKG heyeti için Karaman ziyareti düzenlemiştir. Karaman'a gelen konuk heyet üyeleri kentin yönetcileri olan  davet sahiplerini makamlarında ziyaret etmiştir.

8. TKG heyeti Karaman TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehdi DİNÇER ve yönetim kurulu üyelerinin  refakatinde  Karaman Valisi FATİH ŞAHİN'i   makamında ziyaret etmiştir.

alt

8. TKG programına Irak'tan gelen temsilciler  Karaman Valisi FATİH ŞAHİN'e (soldan 2.)  Irak'taki eski Türk eserlerinin bir tablosunu hediye etmiştir.

8. TKG heyet üyeleri, Vali FATİH ŞAHİN'e Türk Dili Bayramı törenlerine davet etmesi   nedeniyle teşekkürlerini sunmuşlardır.

alt

Karaman Valisi FATİH ŞAHİN, konullra hitap ederek, Türkiye'nin komşuları ile ilişkileri ve Türk Dünyasına yönelik vizyonu hakkında bilgi vermiştir. Ayrıca  Karaman ekonomisini ana başlıkları ile tanıtmış ve gelişme potasnisyeli hakkında bilgi vermiştir.

alt

 

alt

Karaman Valisi FATİH ŞAHİN'i   (ortada)  TKG katılımclaraı ile Vilayetin önündeki  Anıt önünde hatıra otografaı çektirmiştir. 

alt