8. TKG heyeti DEİK Dünya Türk İşadamları Konseyi tarafından 4-5 Mayıs 2008 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen "Dünya Türk Ekonomi Zirvesi"ne davet edldi.

alt

8. TKG Programı heyet başkanı Almanya'dan  ERSAN YILDIZ (solda) ve  Özbekistan'dan BAKHADIR BASHIROV (sağda) DEİK çatııs altında  Dünya Türk İşadamları Konseyi tarafından 4-5 Mayıs 2008 tarihlrinde İstanbul'da düzenlenen  "Dünya Türk Dış Ekonomi Zirvesi" çalışmalarına katılmaktan çok memnun oldular. 

DEİK Türk Dünyası  Ekonomi Zirvesi  Konuk heyet DEİK ekonomi zirvesine katılabilmek için İstanbul’a erken davet edilmiş, zirvede yapılan konuşmaları ve bilgilendirmeleri izlemeleri heyet için çok yararlı olmuştur.

Konuklar Zirve sırasında TOBB Başkanı M.Rifat HİSARCIKLIOĞLU  ile Coca Cola Dünya Başkanı Muhtar KENT’in sunuşlarını izleme şansı bulmuşlardır.  

alt

8. TKG programına Türkmenistan'dan katılan TAÇMURAT GURDOV,  Dünya Türk Dış Ekonomi Zirvesini çok yararlı bulduğunu ve bölge ülkelerindeki iş çebvreleri için gelecekte çok yararlı olacağıa inandığını ifade etti.

alt

8. TKG programına Almanya'dan katılan BORA ÖZTELCAN (sol başta), Afganistan'dan FARİDUN İLHAM AMANULLAH  (soldan 2.),  KKTC'den DENİZ KALIBCIOĞLU (soldan 3.), İran temsilcisi   MİR ABOLFAZL HASSANİ (sağdan 3.), Azerbaycan'dan  AZER MAMMADOV   (sağdan 2.) ve Türkmenistan'dan TAÇMURAT GURDOV   Dünya Türk Dış Ekonomi Zirvesid eyapılan konuşmaları değerlendirdiler.

alt

8. TKG üyeleri Dünya Türk Dış Ekonomi Zirvesinde TOBB yönetim Kurulu üyesi ile birlikte aile fotoğrafında yer aldı.  Kazakistan'dan TOLEUZHAN  ARİNOV  (sol başta),  BOLATBEK YESMURZAYEV  (soldan 3.), Bulgaristan'dan  VEZHDİ KEMAL ORMANOV (sağdan 2.) AHMET SALI KARADAYI (sağdan 3.),İLHAN CEVDETOV MUSTAFOV 8sıoldan 4.)  ve Özbekistan'dan JASURBEK SOBIROV  (sağ başta) katıldıkları toplantıda  öğrendikleri bilgilerdenn çok memnun oldular.