alt

Lahn Dill Sanayi ve Ticaret Odası (IHK) tarafından   verilen  "25. Yıl Onur Ödülü"  TOBB 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı RECEP YILDIZ'a (soldan 3.)   Oda Genel Müdürü Andreas Tielmann (sağdan 3.) tarafından takdim edildi. 

İşçi olarak gititği Almanya'da meslek öğrenen 17. TKG katılımcısı  RECEP YILDIZ  (soldan 3.), karısı ile birlikte kurdukları fabrikada 25 yıldan buyana  savunma, sağlık ve optik vb sektörler için hassas parçalar üretmektedir.

alt

Lahn Dill Sanayi ve Ticaret Odası Genel Müdürü Andreas Tielmann  (solda) YILDIZ Teknik Şirketini ziyaret ederek,  25. Yıl Onur Ödülü  belgesini RECEP YILDIZ ve ailesine sundu.

alt

Alman TSO Genel Müdürü Andreas Tielmann, törende yaptığı kouşmada, "Yıldız ailesinin ilk günden itibaren temiz iş, zamanında teslim ve güvenli partner olarak iş dünyasında dünya standartlarını yakaladığını” belirtti.

alt

Fabrikayı ve üreti hattını gezen  Lahn Dill Sanayi ve Ticaret Odası (IHK)  Genel Müdürü Andreas Tielmann (ortada) , makine parkından ve üretilen hasas parçlaraı kalitesinden  etlikendi. 

alt

17. TKG Üyesi RECEP YILDIZ  (sağda)  tarafından kurulan fabrikada başta Leica ve Zeiss olmak üzere Bosch, Siemens, Tucker Holding, Mercedes Benz, BMW gibi yüzün üzerinde Alman ve dünya firması için üretim yapılmaktadr.

Sabah Gazetesinin Almanya baskısında yayınlanan fotoğrafalı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programında heyet başkanlığı görevini üstlenen değerli arkadaşımız RECEP YILDIZ'ı 25. çalışma yılı nedeniyle kutluyor, başarılarının devamını diiyoruz.