alt

8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Azerbaycandan  katılan AZER MAMMADOV (soldan 2.) ve  BAYRAM GULIYEV (sağdan 2.), dönem arkadaşları ile birlikte  10 Mayıs 2008 Cumartesi günü,  Ankara Batıkent'te yapılan 'Haydar Aliyev Parkı'nınaçılış törenine katıldılar.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 02-18 Mayıs 2008 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya  ve İstanbul illerinde düzenlenen 8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına ondokuz ülkeden elli katılımcı iştirak etmiştir. 

alt

8. TKG üyelerinin Ankara'da bulundukları sırada  gerçekleşen Haydar Aliyev Parkı açılış töreninine tüm grup birlkte katılarak Azerbaycan tesilcisi dönem arkadaşlarına destek oldular.

Haydar Aliyev Parkı zaman içinde birkaç kez yenilendi, yeni tesisler eklendi  ve düzenlemeler yapıldı. Zirve Stone firması tarafından eklenen yeni düzenlemeler ve parkın süreç içindeki gelişimini gösteren fotoğraf  albümüne  ve Hayda Aliyev Parkı web sayfasına  bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 15 Aralık 2012 tarihinde yapılan 2. açılışla ilgili detaylı blgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.  

28 Mayıs 2013 tarihinde yapılan son açılışın fotoğraflı  haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.