alt

8. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Romanya'dan katılan İSLEAM LEVENT (sol başta),  SEZGHİN NURLA (soldan 2.) ve  ERTHAN TANİOR ABDURAMAN (sağ başta), Afganista temsilcisi FARİDUN İLHAM AMANULLAH  (sağdan 2.)  ile arkadaşlıklarını Armada giriş kapısında çektikleri fotoğraf ile belgelediler.

TPBB tarafından Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen   8. Türkçe konuşa girşimciler Programına katılan konuklar  07 Mayıs 2008 Çarşamba günü, Dış Ticaet müsteşarlığı ziaretinn ardından Armada Aışveriş Merkezini gezerek, yorgunuk giderdi. 

TOBB Başkanı M. Rrifat Hisarcıklıoğlu'nun yönetim kurulu başkanı olduğu Armada AVM'nin yöneticilerinden bilgi alan konuklar alışverişe de zaman ayırdı. yakınları için  hediye seçen konuk girişimcilere özel  indirim uygulandı.

alt

8. TKG prorgramına Türkmenistan'dan katılan  DOVRAN  ABDYRASULOV (sol başta),  TAÇMURAT GURDOV (sağ başta), Adganista temsilcisi FARİDUN İLHAM AMANULLAH (soldan 2.) ve Özbekista temsilcisi   BAKHADIR BASHIROV (sağan 2.) Arömada ziyareti sırasında arkadaşlık ilişkilerini geliştirme fırsatı buldular ve birlikte vakit geçirdiler.