alt

6. TKG programına Moldova'dan katılan VALENTİNA UZUN (solda), grup arkadaşı Romanya'da yerleşik Osmanlı ardılı Türk toplumunun önde gelen üyesi SELDA İSMAİL (sağda) ile 17 Ağustos 2014 tarihinde Bükreş'te buluştu.  

Türkiye Odalar ve Borsalar Biriği tarafından düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girişimciler Program katılımcısı VALENTİNA UZUN, pilotluk lisansı alabilmek için gerekli aşamaları tamamlamak üzere15-17 Ağutos 2014 tarihlerinde  Romanya'nın başkenti Bükreş'teydi.

6. TKG üyesi VALENTİNA UZUN, dönem arkadaşı SELDA İSMAİL ile  17 Ağustos 2014 Pazar  akşamı Phoenicia Grand Otel'de buluştu.

Romanian CAA (Romanya Sivil  Havacılık Kurumu) tarafından verilen Avrupa Biriği standarlarına uygun  Uçuş Güvenliği  ve Uygunluğu Belgesi'ni almaya hak kazanan VALENTİNA UZUN,  bu güzel haberi 6. TKG programında dönem arkadaşı SELDA İSMAİL ile kutlamayı tercih etti.

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde Nisan 2007 tarihinde düzenlenen 6. Türkçe Konuşan Girşimciler Programında tanışan VALENTİA UZUN  ve SELDA İSMAİL, programdan sona da çeştili vesilelerle biraraya geldiler. Özelikle 2009 ve 2011 sonbaharında düzenlenen Dünya Türk Girişimciler Kurultaylarına katılan eski dönem arkadaşları iki kez İstanbul'da görüşme fırsatı buldular.

alt

6. TKG programı katılımcılarından  Romanya'dan SELDA İSMAİL (solda) Yunanistan Batı Trakya'dan CENGİZ UZUN (ortada) ve Moldova'dan VALENTİNA UZUN 2009 Mayıs ayında düzenlenen DTİK Kurultayı Gala Yemeğinde  anılaraını yenilediler, dostluklaraını pekiştirdiler.

2011 Dünya Türk Girİşimciler Kurultayından sonra, ilk kez 17-18 Ağustos 2014 trihlerinde Romanya'nın başkenti Bükreş'te biraraya gelen 6. TKG programı  katılımcıları   VALENTİNA UZUN  ve SELDA İSMAİL  (solda)  üç yıllık  arayı  kapatma şansı bulmaktan çok  memnun oldular ve dostluklarını tazeleyen derin bir sohbeti paylaştılar.