alt

5. TKG programına katılan konuk girişimciler Ankara'da bulundukları sırada IC Tetra Konur Otelde konkladı. Irak temsilcisi SABAHATTİN MUHAMMEDSALİH SALİHİ (soldan 2.) KKTC temsilcileri AHMET HASTÜRK (sağ başta) ve ÖZGE ÖZLER (sağdan 2.), Romanya temsilcileri NURTEN MAHMUDİ (sağdan 3.) ve FEVZİ İSMAİL (sağdan 4.), Özbekistan temsilcisi Prof. Dr. BAKHTİYAR TURSUNOV (sağdan 5.) Otelde akşam yemeği sırasında program akışındaki detayları birlikte gözden geçirdiler.

Yunanistan Batı Trakya temsilcileri  HAYRİ APTULHALİM  (CHAIRI APTOULCHALIM) (sağdan 7.)  ve FERDİ HACIOĞLU  (FERNTİ CHATZİOGLOU) (sağdan 6.) grup arkadaşlaraı ile Türkiye ile ticaret yapma deneyimlerini paylaştılar.

alt

Sırbistan Sancak ve Karadag temsilcileri  DEMİR SAHMAN (sağ başta) ve FUAD SABOVIC (sağdan 2.)  Irak temsilcisi  AMJAD KEMAL TEWFEEK  (sağdan 3.) ile akşam yemeginde ülkeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

alt

Kosova temsilcileri   GANİ KASTRATİ (sağ başta) ve 5. TKG programı heyet başkanı ŞAİP KASIMI (sağdan 2.) grup arkadaşları ile yakından lgilendiler.

alt

5.TKG programına GÜrcistan'dan katılan  MERAB  NAKAŞİDZE (sol başta) farklı ülkelerden gelen dönem arkadaşları ile kısa sürede kaynaştı.

alt

Azerbaycan temsilcisi  SAMİR HEYDEROV (sol başta)  grup arkadaşları ile iş deneyimlerini paylaşmaktan memnun oldu ve Kazakistan  temsilcileri ASETİLLA ORDABEK  (sağ başta) ve   KAZAKHBAY KASSIMOV (sağdan 2.)  ile koyu bir sohbet geliştirdi.