alt

17. TKG programının heyet başkanı RECEP YILDIZ  (solda)  programa  Romanya'nın Köstence şehrinden katılan dönem arkadaşı  TEKİN EMİN'i (sağda) fabrikasında konuk etti.

TOBB tarafından 1-13 Mart  2014 tarihlerinde  Ankara, Adana, Bursa, İstanbul ve Mersin illerinde düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Romanya'dan katılan TEKİN EMİN, dönem başkanı RECEP YILDIZ'ı Almanya'nın Franfurt şehri yakınlarındaki fabrikasında ziyaret etti.

alt

17. TKG programı katılımcısıTEKİN EMİN  (solda) 4-9 Ağustos 2014 tarihlerinde gerçekleştirdiği  bir haftalık  Almanya, Avusturya ve Macaristan gezisi sırasında dönem arkadaşı ve  heyet başkanı olan RECEP YILDIZ'ın (sağda) yaşadığı şehre de uğramayı ihmal etmedi. 

alt

Kısa süreli ziyaret sırsında 17. TKG programının  iki dönem arkadaşı hasret giderdi, eski anılarını tazeledi ve ülkelerindeki ekeonomik  gelişmeleri ve piyasalar hakkında  görüşmeler yaptılar.

alt

RECEP YILDIZ (solda) konuğu ve dönem arkdaşı TEKİN EMİN'e  (sağda)  fabrikasını gezdirdi ve üreteim süreci hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

17. TKG programına Romanya'nın Köstence şehrindenkatılan TEKİN EMİN  genel ticretle ilgilenen, ithalat, ihracat yapan, Türkiye üretimi ağaç işleme makineleri ticareti yapan,  pamuk işleme sektöründe faaliyet gösteren şirket sahibidir.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ  otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.