alt

15. TKG programına Arnavutluk'tan katılan ERMAL MERDANİ (sağda) İstanbul Pencere Fuarında ikili iş görüşmelerine katıldı. 

15. TKG üyesi ERMAL MERDANİ, inşaat sektöründe faaliyet gösteren, PVC profil ve doğrama, PVC pencere aksesuarı, çelik kapı ve iç oda kapısı satışı yapan şirket sahibidir. 

Ekonomi Bakanlığı koordinatörlüğünde, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) organizasyonu ile İstanbul Maden ve Metaller İhracatçı Birlikleri Genel Sekreterliği tarafından, İstanbul Pencere 2014 Fuarı ile eş zamanlı olarak Arnavutluk, Fas, Azerbaycan, Irak, Cezayir, Karadağ, Tunus’tan davet edilen firmaların katılımıyla 11 Mart 2014 tarihinde İstanbul'da ikili iş görüşmeleri düzenlenmiştir.

alt

İstanbul Merter'de bulunan Green Park Otelde konaklayan 15. TKG Üyesi  ERMAL MERDANİ (ortada) Alım Heyeti kapsamında Arnavutluk'tan birlikte geldiği iş arkadaşları ile birlikte Pencere 2014 Fuarında etkin ve yararlı iş görüşmeleri yaptı. 

İstanbul Pencere-2014 (Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları , Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı) kapsamında düzenlenen ikili iş göüşmelrine katılan 15. TKG grubu üyesi  ERMAL MERDANİ, fuar ve iş görüşmelerinin yeni iş birikleri kurulması için  uygun ortamlar olduğua inanmaktadır. 

11 Mart 2014 Salı günü 10:00-15:00 saatleri arasında, Dış Ticaret Kompleksi (Yenibosna - Bahçelievler / İstanbul) konferans salonunda düzenlenen ikili iş görüşmelerinde Türk firmaları ile yabancı firma yetkilileri birebir görüşme imkanı buldular.

15. Türkçe Konuşa Girişimciler Programına Arnavutluk'ta katılan ERMAL MERDANİ, Arnavutluk Alım Heyeti ile birlikte, İstanbul Pencere-2014 Fuarına katılmaktan  memnun kalmış ve verimli görüşmeler yapmış, yeni bağlantılara kurmuştur.

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konukların da ziyaret ettiği İstanbul Pencere- 2014 Fuarı ile ilgili detaylı bilgilere bu linkten ulaşmak mümkündür.