11. TKG Programına Romanya'dan katılan Demokrat Tatar Birliği Üyesi ELHGİN BARİ (solda) , İngiltere'ye taşındı. Halen Londra'da yaşamakta ve çalışmaktadır. Yukarıdaki footğraf Londra Liverpool Metro/tren istasyonunda çekilmiştir.

altELGHİN BARİ , 11. TKG Programı kapsamında TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi salonlarında düzenlenen Gala Yemeğinde  Katımcı Sertifikasını aldı.

ELGHİN BARİ, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Ekim 2010'da   düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Romanya'nın Köstence gibi Türklerin yoğun olarak bulunduğu Dobruca şehrinde katılmıştır.

11. TKG üyesi ELGHİN BARİ, plastik ev eşyası,  sanayi tipi bidon ve  muhafaza kapları üreten  şirkette üst düzey yönetici olarak çalışmakta iken, yeni gelişen  koşulları değerlendirerek, Romanya'dan  İngiltere'ye taşınma kararı aldı.

İnşaat sektöründe usta olarak çalışmak için gerekli sertifikaları sağlayarak yeni bir alanda çalışmaya başlamıştır.

Halen Londra'da yaşayan ve çalışan arkadaşımıza başarılar dileriz.