alt

16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları   RUSLAN TUKAEV (sağda) ve RAMAZAN URUSOV (solda) Antalya'da buluşup, hasret giderdiler ve arkadaşlıklarını  geliştirdiler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Brliği tarafından Ankara, İstanbul, Manisa ve İzmir illerinde düzenlenen 16. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Rusya'nın Başkortostan  Özerk Bölgesinden, Ufa şehrinden  katılan  RUSLAN TUKAEV yaz tatili için Türkiye'yi tercih etmiş ve  28Temmuz- 05 Ağustos 2014  tarihleri arasında Antalya'da ailesi ile birlikte tatil yapmıştır. 

RUSLAN TUKAEV, 16. TKG programı sırasında tanışıp arkadaş olduğu RAMAZAN URUSOV  ile  yeniden buluşmakta çok memnun olmuştur. 

16. Türkçe Konuşan Girimciler programıa Rusa'nın KARAÇAY bölgesinden katılan RAMAZA URUSOV yarı zamanalı olarak Antalya'da yaşamakta ve alt

Rusya  pazarına yönelik emlak  pazarlama ve gayrımenkul projeleri geliştirme  sektöründe çalışmaktadır. 

16. TKG Programına Rusya Federasyonunun farklı bölgelerindne katılan ve Ankara^'da tanışıp arkadaş olan RUSLAN TUKAEV (solda)  ile RAMAZAN URUSOV (sağda) iki yıl aradan sonra yeniden biraraya gelmekten ve 16. TKG günleri ile ilgili anılarını konuşarak, dönem arkadaşlarını hatırladılar.ve kulaklarını çınlattılar.

Üniversite eğitimini Türkiye'de  Bursa'da, Uludağ Üniversitesi çalışma Ekonomisi Bölümünde yapan RUSLAN TUKAEV,  projelendirme, yatırım ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve halen AVM, otel, iş merkezi ve residanstan oluşan UFA TOWER ve AVM projesini yapmakta olan şirkette yöneticidir.

RAMAZAN URUSOV, inşaat sektöründe  yüklenici olara faaliyet gösteren, inşaat malzemesi ticareti yapan emlak alım satım işleri ile uğraşan firmada üst düzey yöneticidir. Karaçay-Çerkes KOBİ Vakfı Rusya Ticaret ve Sanayi Odası, Karaçay-Balkar İşadamları Derneği üyesidir.