7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar için İstanbul Boğazında üç saatlik bir tekne turu düzenlendi.

25  Ekim 2007  Perşembe günü öğleden sonra  rehber eşliğinde gerçekleşen Boğaz gezisinde konuklara iki yakada bulunan saraylar ve taraihi yalılara hakkında ayrıntılı bilgi verildi

alt

7. TKG programına Kosova'dan katılan ERGİN ZURNACI (solda)  dönem arkadaşı  İran temislcisi FERİD REVANİ KAZYANI (sağda)   ile arka fonda Boğaz Köprüsü, sol tarafta Dolmabahçe Sarayı görüntüsü eşliğinde dostluklarını bu özel  fotoğrafla tescil ettiler.

alt

7. TKG grubu katılımcıları tekne gezisinde neşeli anlar paylaştılar ve dostlukları geliştirme fırsatı buldular. Asya ve Avrupa kıtasını bağlayan Boğaziçi Köprüsü ve Fatih Köprüsü'nün altından geçen teknede  farkı görüntüler önüne  grup fotoğrafı çekebilmek için uğraşmak  neşeli bir ortam yarattı. 

.alt

7. TKG programının düzenlenmesine emek veren, katkıda buluna MEHTAP MEHMETALİOĞLU (solda) ve  SENEM KALAFAT (sağda) Anadolu yakasındaki tarihi yalılar önünde.