alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 8-19 Mayıs 2011 tarihleri arasında Ankara, Karaman, Konya ve İstanbul illerinde düzenlenen 12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı'na Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL,  Mali müşavirlik ve hukuk danışmanlığı yapan şirket sahibidir. 

Almanya’da ticaret kültürü ve iş yapma yöntemleri konusunda Almanya’da yatırım yapan şirketlere danışmanlık hizmeti vermekte olan SÜREYYA İNAL MÜSİAD, DEİK  ve TD-IHK  üyesidir.

12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL,  Berlin merkezindeki ana ofisinin yanı sıra İstanbul'da da bir şube açmış bulunmaktadır. Önümüzdeki günlerde   Köln ve İzmir'de olmak üzere, iki yeni şube açarak, sektörde lider firma haline gelme mücadelesinde yeni başarılara imza atmayı planlamaktadır.

alt

12. TKG üyesi SÜREYYA İNAL  15 yaşındayken Almanya'ya gitmiş,  Ticaret Lisesinden sonra,  Üniversitede pazarlama alanında öğrenim görümüştür.  Lise yıllarında bir andan muhasebe bürosunda yarı zamanlı çalışmaya başlayınca meslek hayatı da şekillenmeye başlamıştır.

SÜREYYA İNAL,  muhasebe ve vergi danışmanlığı alanlarında Almanya'nın  önde gelen şirketlerinden birinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Şirketinde halen 20 kişi görev yapmaktadır. Yetiştirdiği öğrencileri ile ortaklık kurarak, sektörde büyümeyi hedefleyen değerli arkadaşımıza başarılar diliyoruz.

12. TKg programına Almanya-Berlin'den katılan  SÜREYYA İNAL'ın farklı fotoğraflarına ulaşmak içindeğerli arkadaşımızın facebook sayfasının ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

12. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan SÜREYYA İNAL ile  yapılan söyleşinin  detaylarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için Berlin Türk Dergisinde yayınlanan habere ait olan   bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.