BİLKENT ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM ÜYELERİNDEN DOÇ. DR. HASAN ÜNAL  TÜRKİYE'NİN KOMŞULARI İLE İLİŞKİLERİNİ ANLATTI

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 19-29 Ekim 2007 tarihleri arasında gerçekleşen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında, 23 Ekim 2007 Salı  günü TOBB binasında  Türkiye'nin uluslararası ilişkileri ve Dünya siyasetindeki gelişmeler  konusunda bir söyleşi düzenlendi.

Bilkent Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Hasan ÜNAL tarafından verilen seminer ve yapılan sunum  konukların yaşadıkları ülkeler ile Türkiye arasındaki ilişkilerin genel değerlendirmesi niteliğinde olduğu için katılımcılar tarafından çok yararlı bulunmaktadır. 

 alt

Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Doç. Dr. HASAN ÜNAL tarafından yapılan sunum, katılımcılar tarafından çok beğenildi. Geç saatlere kadar interaktif katılımla soru ve yorumlarla zenginleşerek devam eden söyleşi programında, katılımcılaraı Dünyadaki pol,tik ve ekonomik  gelişmeleri yakından izledikleri ve bulundukları ülkeler ile Türkiye'nin ilişkilerine çok önem verdikleri anlaşılmıştır.  

İlk programdam itibaren Türkçe Konuşan Girişimciler Programlarında, katılımcılara Dünyadaki gelişmeler ve Türkiye'nin dış politikaları konusunda bilgi veren, sorularaını amimiyetle yanıtlayan  HASAN ÜNAL Hocamız, geçen dönem içinde profesör kadrosunu almıştır. Halen  Atılım Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı ve Uluslararası İlişkiler Bölümü Başkanı olarak görev yapmaktadır.

Uluslararası Politika Akademisi tarafından Prof. Dr. HASAN ÜNAL (sağda)  ile  8 Mayıs 2014 tarihinde Ukrayna krizi ve Kıbrıs müzakereleri konusunda yapılan bir söyleşinin  görüntü ve ses kaydına bu linkten ulaşmak mümkündür.