ANKARA TİCARET ODASI  7. TKG HEYETİ İÇİN İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ DÜZENLEDİ  

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 19-29 Ekim 2007 tarihleri arasında düzenlenen Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında 23 Ekim 2007 Salı günü Ankara Ticare Odası ziyaret edilmiş ve ATO'nun ev sahipliğinde ikili iş görüşmeleri gerçekleştirilmiştir.

alt

Azerbaycan ve Makedonya temsilcileri Ankara Ticaret Odasında düzenlenen toplantı sayesinde, Ankaralı işadamları ile tanışarak, yeni dostluklar başlattı.

alt

7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Makedonya'dan katılan BÜNYAMİN YAŞAR (sol başta) ve SABİT UMER (sağ başta) Ankara Ticaret Odasındaki ikili iş görüşmelerinde Ankaralı üreticilerle yeni bağlantılar kurdu.  

Katılımcılara Ankara Ticaret Odası tarafından düzenlenen ikili iş görüşmelerinden çok memnun kalmış ve yeni iş bağlantıları kurduklarını belirterek, toplanatının  verimli olduğunu ifade etmişlerdir.

alt

7. TKG programına Irak'tan katılan NAWDAT SALİH KAHALİFA (solda) ve  Romanya'dan  ERSİN İSMAİL (sağda), Ankara Ticaret Odası giriş holünde bulunan, tarihteki  Türk Devletlerini simgeleyen  bayrakların önünde dostluklarını  bu fotoğrafla belgelediler.

Bu fotoğraf Türkçe Konuşan Girişimciler Programının ilk amacaını çok anlamlı bir şekilde özetlemektedir. Irak ve Romanya'dan gelen farklı yaşardaki ve farklı sektörlerdeki iki katılımcı ortak dilleri olan Türkçe sayesinde,  yepyeni başlangıçlar yapabilmekte ve özel dostluklar geliştirebilmektedir.