Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  7. Türkçe Konuşan Girişimcier Programınakatlan konuklara ASİAD Avrasya Sanayici ve İşadamarı Derneği tarafından ülke temsilcisi olmaları önerildi.

7. TKG Programına Azerbaycan'dan katılan CAVİD SADIGOV (sağda) , Ülke Temsilcisi Sertifikasını  İTO ve ASİAD yöneticilerinden aldı.

26  Ekim 2007  Cuma   günü İstanbul Ticaret Odası ziyareti sonrasında İTO salonlaraına  düzenelenen törende  ASİAD Avasya Sanayici ve İşadamları Derneği  yöneticileri 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarınan"ülke temsilcisi sertifikalarını"   verdi.

7. TKG programına Ukrayna'dan katılan NATALİ  BORONİNA'ya  (sağda) ASiAD Ülke Temsilcisi sertifikasını İTO Yönetim Kurulu Üyesi verdi.

Azerbaycan'dan ŞAMİL  HUBYAROV (sağda)  ASİAD Ülke Temsilcisi olmaktan duyduğu memenuniyeti ifade etti.