alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı RECEP YILDIZ (solda)  T.C. Berlin Büyükelçisi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU (sağda) tarafından 5 Temmuz 2014 Cumartesi akşamı verilen iftar yemeğinde eşi ile birlikte katıldı. 

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'da kataıla heyet başkanı RECEP YILDIZ  (soldan 2.) ve dönem arkadaşı RIFAT KAZANCIOĞLU (sağdan 2.) Berlin Büyükelçiliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde buluştu.

alt

T.C. Berlin Büyükelçiliği tarafından 5 Temmuz 2014  Cumartesi akşamı düzenlenen iftar yemeği ile ilgili detaylı bilgilere ve Büyükelçi HÜSEYİN AVNİ KARSLIOĞLU'nun konuşma metnine ulaşmak için Büyükelçiliğin web sayfasının linkini ziyaret edilmesi önerilmektedir.

Berlin Büyükelçiliğinin iftar yemeğinin fotoğraflarına bu linkten erişim mümkündür.  

alt

T.C. Frankfurt Başkonsolosluğu tarafından 9 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı düzenlenen iftar yemeğinde biraraya gelen 16. TKG programı heyet başkanı EŞREF TENLİK (sağda) ve 17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ (solda)  yeniden görüşme ve sohbet etme fırsatı buldular.

T.C. Frankfurt Başkonsosolsoluğu tarafından düzenlenen iftar yemeği ile ilgili detaylara ve fotoğraflara bu linkten erişim mümkündür. 

9 Temmuz 2014 tarihinde Frankfurt Başkonsolosluğu tarafından verilen iftar yemeğinin fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.