5. Türkçe Konuşan girşimciler Programına Irak'tan katılan Kerkük Ticaret Odası Başkanı SABAHATTİN MUHAMMED SALİH SALİHİ'y (sağda)  ASİAD Fahri Temsilcisi Belgesi teknede düzenlenen  törende takdim edildi.

12 Eylül  2006 Salı günü İstanbul’da DEİK'de yapılan ikili iş görüşmeleri toplantısına katılan Avrasya Sanayici İş adamları Derneği yöneticileri 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcıları ile yakından ilgilendiler.

ASİAD yöneticileri konuk heyet üyeleri için bir sürpriz hazırlayarak, 5. dönem katılımcılarını bulundukları ülkede iki yıllık bir süre için ASİAD Fahri Temsilcisi olarak görev almaya davet etti.

Konuklar, ASİAD (Avrasya Sanayici İş adamları Derneği)  Fahri Temsilcisi Sertifikalarını  13 Eylül  2006 Çarşamba günü İstanbul Boğazında düzenlenen tekne gezisinde ASİAD Başkanının elinden aldılar.

5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programında heyet başkanlığı görevini üstlenen Kosova'dan  ŞAİP KASIMI (sağda) ASİAD fahri temsilcisi belgesini dönem arkadaşlarıının alkışları eşliğinde aldı.

5. TKg programıa KKTC'den katılan  AHMET HASTÜRK (sağda),  ASİAD Fahri Temsilcisi Sertifikasını alırken grup arkadaşlaraı adına bir konuşma yaparak, farklı ülkeler arasında ticaret köprüsü iel kurulacak işbirliğinin, önemini vurguladı.

5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına KKTC'de kataılan ÖZGE ÖZLER (sağda) ASAİD fahri temsilcilik görevini memnuniyetle kabul etti.