alt

5. TKG heyeti için  10 Eylül  2006 Pazar günü İstanbul’da rehberlişehir turu  düznelenmiş ve konukların Harbiye'deki  Askeri Müze,  Ayasofya, Topkapı Sarayı, Arkeoloji Müzesi,  İslam Eserleri Müzesi,  Sultanahmet Camii, Yerebatan Sarayını ziyaret etmeleri sağlanmıştır.

Rehber eşliğinde gerçekleşen Minyatürk parkı ziyaretind ekonuklar neşeli anları paylaşmıştır.

Program katılımcılarının İstanbul Askeri müze ziyareti ve özellikle mehter gösterisi sırasındaki heyecan ve duygulu katılımları gözlemlenmiştir.

alt

Rahmi Koç Müzesinde  KKTC temsilcisi AHMET HASTÜRK (sol başta), Kazakistan  temslcisi  KAZAKHBAY KASSIMOV (sağdan 2.) ve Makedonya temsilcisi  EYÜP ŞABAN (önde) rehberin anlattığı bilgileri ilgiyle dinledile ve müzenin bölümlerini rehberle birlikte gezdiler.

alt

Konuklarıın  İstanbul’daki Rahmi Koç Sanayi Müzesini ve PERA müzelerini   ziyaret etmeleri sağlanarak, iş dünyasındaki başarının toplumsal hizmetlere dönüştürülmesinin somut örnekleri  sunulmuştur. 

alt

5. TKG Programına Romanya'da katılan FEVZİ İSMAİL *sağda) Rahmi Koç Müzesinin bahçesinde bulunan, uçak, denizaltı, otobüs vb taşıtlarına özel  ilgi gösterdi ve denizaltının içine girerek bilgi aldı.