TOBB  tarafından düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuk heyet üyeleri DEİK İş Konseyi üyeleri ile çalışma yemeğinde buluştu.

alt

5. TKG programına katılan konuk girişimcilerin yaşadıklaraı ülkelerle iş yapan DEİK İş Konseylerinin yöneticileri ve üyeleri   TOB istanbul Hzimet Binasıdna düzenlenen Çalışma Yemeğinde konuklarla yakından ilgilendi. Romanya temsilcileri  FEUZİ İSMAİL  (sağ başta) ve NURTEN MAHMUDİ  (soldan 2.) ülkeleri ve Türkiye arasındaki ticaretta karşılaşılan güçlükler hakkında DEİK yöneticilerine bilgi verdi.

TOBB tarafından 4-16 Eylül 2006 tarihleri arasında Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girşimciler Programına 17 ülkede katılan 35 konuk girişimci onuruna DEİK (Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu) yöneticilerinin katılımıyla  14 Eylül Perşembe günü bir çalışma yemeği düzenlendi.

alt

5. TKG programıa İran'da katılan MEHDİ ASL MONADİ (sağdan 2.) DEİK ev sahiğliğinde, Çalışma Yemeği kapsamında düzenlenen ikii iş görüşmesinde çok sayıda firma temsilcisi ile görüşerek, yeni iş bağlantıları olanaklarını değerlendirdi.

alt

5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programıa katılan konuklara TOBB'un  İstanbul Hizmet Binasında DEİK üst yönetimi tarafından Türkiye Ekonomisi ve DEİK hakkında sunum yapıldı. Konukların yaşadıkları ülkelerle yürütülen ekeonomk/ticari ilişkiler ve bu ülkeler ile kurulmuş la İş Konseyi köprüleri hakkında bilgi verildi.

Sunumların ardından TOBB tarafından tü katılımcılara öğle yemeği ikrame dildi. Çalışma Yemeğine katılan iş konseyleri yöneticileri, firma temsilcileri ve DEİK ülke koordinatörleri ile tanışma fırsatı bulan 5. TKG üyeleri kendilerine göserilen özle ilgiden ve üst düzeydeki bu yeni bağlantı olanaklarından çok memnun kaldı.