alt

TOBB tarafından düzenlenen 11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Bulgaristan'dan katılan AYDUVAN SAIDOV,   havuz, hamam, aqua park ve spa merkezi projelendirmesi, inşaatı ve bakımı konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir.

11. TKG Üyesi AYDUVAN SAIDOV, Bulgaristan'ın BANSKO şehrinde Türkiye'den Bulgaristan'a  giden yatırımcılar tarafından gerçekleştirilenen REGNUM Hotelin yüzme havuzlarını, aqua parkını, Türk hamamını ve SPA merkezinin peojelendirmesi  ve inşa edilmesi işini kısa sürede başarıyla tamamlamıştır.

alt

 

alt

Titiz ve özverili çalışması ile başarılı işlere imza atan, havuz&spa sektöründe  tanıan bri firma sahibi olan 11. TKG üyesi AYDUVA SAİDOV arkadaşımızı kutluyoruz. 

alt

Bulgaristan'ın BANSKO şehrinde bulunan REGNUM Hotelin aqua parkını ve SPA merkezinin yapımını kısa sürede  ve  titizlikle gerçekleştiren 11. Türkçe Konuşan Girimciler Programı üyesi AYDUVAN SAIDOV  havuz ve spa sektöründe başarılarıyla öne çıkmaktadır. 

alt

 

alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programıa Bulgaristan'dan katılan AYDUVAN SAİDOV'un tamamladığı havuz  ve aqua park tesislerinin  farklı fotoğraflarına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

11. TKG üyesi AYDUVAN SAİDOV tarafından yapımı tamlamnan SPA ve sağlık merkezinin farklı fotoğraflarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.