alt

Gürcistan heyetini Eskişehir Sanayi OdasındaYönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ERTUĞRUL TEZGÖREN  ve Genel Sekreter  YUNUS EMRE HEPER basın eşliğinde karşılamış, açılış toplantısından sonra davet edilen firmalarla ikili görüşmeler yapılmıştır. 

Toplantıların ardından Oda lokantasında bir öğle yemeği verilmiştir. Öğleden sonra  Yönetim Kurulu Başkanının, Başkan Yardımcısının ve TO Yönetim Kurulu Başkanının fabrikalarına ziyaret  düzenlenmiştir. Ayrıca heyet başkanına bir pipo armağan edilmiş ve heyet üyelerine tanıtım seti verilmiştir.

TOBB tarafından düzenlenen 3. Türkrçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk heyet üyelerine 13 Mart 2006 Pazartesi günü gerçekeşen  Eskişehir Sanayi Odası ziyareti sırasında Başkan Yardımcısı  ERTUĞRUL TEZGÖREN tarafından Odanın faaliyetleri hakkında bilgi verilmiş ve sunum yapılmıştır.

alt

Eskişehir Sanayi Odası Başkan Yardımcısı konuklara lüle taşındna pipo hediye etmiştir. 3. TKG programı heyet başkanı İSRAFİL BAYRAMOV  (sağda) heyet adına teşekkrü konuşması yapmıştır. 

İSRAFİL BAYRAMOV Gürcistan'ın Marneuli  ilçesi Belediye Meclis Başkanı ve Bölgesel  Gelişim Fonu Başkanı. Bölgenin en büyük gıda toptancısı, ayrıca kimyevi maddeler ticareti ile uğraşmaktadır.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 3. TKG programına katılan RESUL GASANOV  (sağ başta)  Eskişehir Ticaret  Odası ziyareti sırasında tarımsal ürünler ticareti  hakkında bilgi aldı..

3. TKG programına katılan konuk girşimciler 14 Mart 2006 Salı günü Eskişehir Ticaret Odası'nı ziyaret ederek bilgi almıştır. 

Eskişehir TO yönetimi Gürcistan heyetini Yönetim Kurulu Başkanı CEMALETTİN SARAR, Meclis Başkanı ALAATTİN ÇAM, yönetim kurulu üyeleri ve meclis üyelerinin katılımıyla  karşılamıştır. 

İkili iş görüşmelerinden sonra Odanın en üst katındaki lokantada  geniş katılımlı bir öğle yemeği verilmiştir.

Eskişehir Ticaret Odası tarafından 12 Mart 2006 Pazar günü yarım günlük rehberli bir şehir turu organize edilmiştir. Ayrıca heyet başkanına bir tablo hediye edilmiş, heyet üyelerine tanıtım seti verilmiştir. Toplantı sırasında Gürcistan’a ve özellikle Borçalı bölgesine Eylül ayında özel bir iş adamları heyeti götürme sözü verilmiş,ayrıca  Odanınburs fonundan Borçalı Türklerinden 5 gencin  yararlanması kararlaştırılmıştır. Bu bursun işleyiş koşulları bilahare belirlenecektir.

 

04-19 Mart 2006 tarihleri arasında, Ankara, Eskişehir, Bilecik, Adapazarı ve İstanbul illerinde gerçekleşen 3. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Gürcistan’ın Borçalı bölgesinden TİKA Gürcistan temsilciliği tarafından belirlenen toplam 13 katılımcı iştirak etmiştir.