alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kosova'dan katılan ENİS CABRATİ (solda)  ağabeyi EDİZ CABRATİ (sağda aile şirketi  Burak Otomotiv'i başarıyla yönetmektedirler. 

alt

Otomotiv yedek parça toptan ve perakende ticareti yapan şirketin sahibi ve yöneticisi olan 10. TKG üyesi ENİS CABRATİ ve ağabeyi EDİZ CABRATİ  3 Temmuz 2014 Perşembe günü Prizren şehrinde aile şirketi Burak Otomotiv'in merkezinde müşterileri için bir tanıtım  ve bilgilendirme semineri düzenlediler. 

alt

Aynı zmanda prizren Esnaf Derneği Başkanlık görevini de başarıyla yürütmekte olan EDİZ CABRATİ (sağdan 2.)) seminerde etkin görev aldı ve katılımcılara yapılan sunumda görev üstlendi. 

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği ürün  tanıtım semineri  renkli anların yaşandığı interaktif bir ortamda tamamlandı.

alt

Seminer katılımcıları renki ve neşeli anlaraı paylaştılar. 

alt

Burak Otomotiv tesislerinde düzenlenen tanıtım semineri başarıyla tamamlandı.

alt

10. TKG üyesi ENİS CABRATİ (sağdan 3.)  aile şirketi  Burak Otomotiv'in 10 Temnuz 2014 tarihinde kutlanan 20. yıl kutlmalarına aktif olarak katıldı ve konuklarla yakından ilgilendi.

alt

Babalarının Burak Otomotivin kururuş öyküsünü anlattığı 20. yıl kutlamaları açılış konuşmasını 10. TKG üyesi ENİS CABRATİ (sağ başta) ilgiyle dinledi.

Kosova Haber internet sitesinde Burak Otomotiv'in 20. yıl kutlamaları konusunda yayınlanmakta olan fotoğraflı habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt

Prizren Esnaf Derneği Başkanı EDİZ CABRATİ (soldan 3.) Kosova Türk toplumunun gelişmesi için gösterdiği çabalar  yapmış olduğu çalışmalar ile takdir toplamaktadır.

Değerli arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. 

ENİS-EDİZ CABRATİ kardeşlerin faaliyetleri için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.