5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı  Katılımcıları Kamu Yetkilileri ile Gala Yemeğinde Buluştu

Ankara’daki ilgili kamu  kurumlarının üst düzey yöneticilerinin de katılımıyla 04 Eylül 2006 Pazartesi günü Ankara Dedeman Otelinde katılımcılar onuruna Gala Yemeği düzenlendi. 

alt

Başbakan Yardımcısı Danışmanı  SAİT YUSUF (sağdan 3.) Balkan ülkerinden gelen konuklarla yakından ilgilendi. Bosna Hersek'den  AZUR HANDAN (soldan 2., EMİR PASİC (soldan 3.) ve  Makedonya'dan EYÜP ŞABAN (sağ başta). Ayaktaki konuklar: Kosova'dan   GANİ KASTRATİ  (solda) ve İran'dan MEHDI  ASLMONADİ (sağda) Türkiye'nin komşuları ile ilişkieri ve Balkan Politikaları konusunda derin bir sohbeti paylaştılar.

Ankara’daki ilgili kamu  kurumlarının üst düzey yöneticilerinin de katılımıyla 04 Eylül 2006 Pazartesi günü Ankara Dedeman Otelinde katılımcılar onuruna Gala Yemeği düzenlenmiştir. 

alt

5. TKG programına Afganistan'dan katılan ZARİF RAHMETOĞLU (solda) Milli Eğiitm Bakanlığı Yurtdışı Eğitim Öğretim Genel Müdürü HASAN KAPLAN (ortada)  ile Türkiye'nin komşu ülkelerin gençlerine  sağladığı eğitim bursları konusunda görüşerek, değerlendirmelerde bulundu.

alt

İran, Kosova ve Makedonya tesnmislcileri  kamu tesilcileir ile ülkelrinin türkiye ile ilşkilerini değerldnirme fırsatı buldular. 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı Kosova'dan ŞAİP KASIMI (sağdan 2.) ve Bulgaristan temsilcisi METİN MUSTAFA (sağ başta) ve dönem arkadaşları gala yemeğinde neşeli anları paylaştılar.

alt

Kazakistan temsilcisi KAZAKHBAY KASSIMOV (sağdan 2) MEB yetkilisi ile tanışmaktan ve eğitim alanındaki  işbirlilği olanaklarıını öğrenmekten çok memenun oldu. Afganistan temsilcisi ZARİF RAHMETOĞLU (sol başta)

alt

TOBB tarafından Ankara ve İstanbul illerinde düzenlenen 5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Romanya  (FEVZİ İSMAİL sol başta) ve Tacikistan'dan katılan  konuk girişimciler Dedeman Otelindeki Gala Yemeğinde aynı masayı paylaşınca, ülkeleri hakkında bilgi alışverişinde bulunma fırsatını değerlendirdiler.