5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Katılan Konuklar  Ankara Ticaret Odasının Ev sahipliğine İkili İş Görüşmeleri yaptı.

alt

5. TKG heyeti Ankara Ticaret Odası binası önünde grup fotoğrafı ile arkadaşlıklarını belgelediler.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Ankara ve İstanbul'da bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları yakın ilgi göstermiş ve destek vermiştir.

Bu kapsamda  konuk gişimciler için  Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası ziyaretleri düznelenmiş ve bu odaların ev sahipliğinde ikili iş göüşmeleri gerçekleşmiştir.

Ankara Ticaret Odas Ziyareti

5. Türkçe Konuşan Girişimciler  heyetinin 08 Eylül 2006 Cuma günü öğleden sonra gerçekleşen Ankara Ticaret Odası ziyaretinde  konuk gişimcileri ATO’Meclisi Üyesi  Mustafa DARYALkarşılamıştır.

Oda salonlarında düzenlenen ikili iş görüşmelerine ilgili sektörlerden yeterli düzeyde katılım sağlanmıştır. Ankara Ticaret Odası tarafından  heyete öğle yemeği  sunulmuştur.

 

Ankara Sanayi Odası Ziyareti

 Sincan  I. Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde 08 Eylül 2006 Cuma günü sabah saatlerinde  düzenlenen bilgilendirme toplantısı  ve fabrika ziyaretleri çok başarılı geçmiştir. Organize Sanayi Bölgesinin ev sahipliğinde İNTES Eğitim Merkezinde  gerçekleşen i toplantı konuklar tarafından  memnuniyetle karşılanmıştır.

 

İstanbul Ticaret Odası Ziyareti

Konuk işadamları 11 Eylül 2006 Pazartesi  günü sabahs aatlerinde gerçekleşen ziyarette İTO’da Yönetim Kurulu Üyesi tarafından  karşılanmıştır.

Oda salonlarında konuk girişimcilere öğle yemeği ikram edilmiş ve ikili iş görüşmeleri düzenlenmiştir. Konuklar ikili iş göüşmelerinden memnun kalmışlardır. 

 

İstanbul Sanayi Odası

5. Türkçe Konuşan Girişimcler programına katılan üyelerin 12 Eylül  2006 Salı günü sabah saatlerinde gerçekleşen İstanbul Ssanayi Odası ziyaretinde katılımcıları  İSO Meclis salonunda yönetim kurulu üyesi ve genel sekreter yardımcısı karşılamıştır. Bilgilendirme sunuşu yapılmış ve konukların soruları yanıtlanmıştır.