5. TKG heyeti için TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniveristesinde Uluslararası İlişkiler Semineri Düzenlendi

alt

Prof. Dr. MUSTAFA AYDIN (soldan 2.), Irak-Kerkük Ticaret Odası Başkanı SABAHATTİN AL SALİHİ  (sağdan 3.) tarafından yöneltilen sorunları detaylı olarak yanıtladı. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 01-16 Eylül 2006 tarihleri arasında  Ankara ne İstanbul illerinde düzenlenen 5.Türkçe Konuşan Girişimciler programına onyedi  ülkeden otuzbeş katılımcı iştirak etmiştir. 

Program kapsamında   TOBB ETÜ öğretim üyelerinden Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. MUSTAFA AYDIN tarafından  konuk girişimcilere Üniversitede 05 Eylül 2006 Salı günü bir seminer verilmiştir.

TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi öğretim üyesi Uluslaasaı İlşkiler Bölüm Başkanı Prof. Dr. Mustafa AYDIN tarafından sunulan  “Türkiye’nin Avrasya Politikaları” konulu seminere konuklar yoğu ilgi göstermiştir.

Seminerin son bölümünde, konuk girişimciler  çeşitli sorular yöneltmiş ve  yaptıklaraı ek açıklamalarla kendi ülkelerindeki siyasi ortam ve Türkiye ile ilişkiler hakkında ilginç bilgiler  paylaşmışlardır.

Bu semeiner sayeseinde, 5. TKG grubu üyelerinin diğer ülkelerdeki politik ortam hakkında fikir sahibi olmaları ve bazı önemli bilgileri  edinmeleri mümkün olmuştur.

alt

Prof Dr. MUSTAFA AYDIN  (sağ başta) halen  Kadir Has Üniversitesi Rektörü olarak görev yapmaktadır.