5. TKG Programı Katılımcıları Ankara'da  Müze Ziyaretlerinde Kurulan Arkadaşlık Ortamını Memnuniyetle Değerlendirdi  

alt

5. TKG heyeti Ankara'da Atatürk Evi'nin bahçesinde  toplu halde  hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Programı kapsamında ülkemizin tüm yönleriyle tanıtılması hedeflendiğinden, Ankara ve İstanbul’daki tarihi ve kültürel mekanları rehber eşliğinde mümkün olduğunca kapsamlı bir şekilde ziyaret edilmesi programlanmıştır.

Konuklarıın Ankara ve İstanbul’daki Rahmi Koç Sanayi Müzesini ve PERA müzelerini   ziyaret etmeleri sağlanarak, iş dünyasındaki başarının toplumsal hizmetlere dönüştürülmesinin somut örnekleri  sunulmuştur. 

alt

5. Türkçe Konuşan Girişimciler programına katılan konuk girşimciler için 03 Eylül   Pazar günü  rehber eşliğinde şehir turu düzenlenmiş ve bu kaspamda konukların  Atatürk Evi, Ankara Kalesi, Anadolu Medeniyetleri Müzesi, Etnoğrafya Müzesi, Kurtuluş Savaşı Müzesi, , Rahmi Koç Sanayi Müzesi ve  Altınpark'ı ziyaret etmesi sağlanmıştır.  

alt

5. TKG heyeti Atatürk  Orma Çiftliğinde  anıtı önünde grup fotoğrafı çektirdi.  

alt

5. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına katılan konuklar Ankara  Etnoğrafya Müzesinde.. 

Girişimcilik heyeti katılımcıları için 09 Eylül 2006 Cumartesi günü ARMADA Alışveriş Merkezine bir ziyaret düzenlenmiştir. ARMADA AVM yöneticileri tarafından karşılanan  konuk heyet üyelerine tanıtım yapılmış ve bilgi verilmiş, ikramda bulunulmuşrur.  Konuk girşimciler için 4 boyutlu sinema parkında 1 saatlik programı izleme olanağı sağlanmıştır. Grup ARMADA yönetiminin misafiri olmuştur.  

Sosyal etkinlikler ve müze ziyaretleri konuklarımız tarafından memnuniyetle karşılanmıştır. Beklentilerinin çok üstünde ağırlandıkları ve Türkiye’nin bilmedikleri, tanımadıkları bir çok yönünü bu vesile ile görmüş olmaktan duydukları memnuniyet konuklarımız tarafından  sıklıkla ifade edilmiştir.