7. TKG Programına Katılan Girişimciler Fuar Ziyaretlerinde Yararlı Görüşmeler Yaptı

 7. Türkçe Konuşa Girişimciler Programının  düzenleneceği tarih belirlenirken fuar takvimi dikkate alınmıştır. Böylelikle katılımcılaraın çok çeşitli sektörlerde açılan büyük fuarları ziyaret etmesi mümkün olmuştur.

Konuklarımız Ankara’da bulundukları sırada açık olan  “Mobilya ve Dekorasyon Fuarı” ile “Art&Craft 2007 El Sanatları ve Plastik Sanatlar Fuarı”nın 19 21 Ekim 2007 Pazar günü ziyaret etmişlerdir.

alt

7. TKG programına katılan konuklar Ankara'da “Art&Craft 2007 El Sanatları ve Plastik Sanatlar Fuarı"nı ziyaret ederek, düzenleyici firma FORUM FUARCILIK şirketi yetkililerinden bilgi aldı.

7. Türkçe Konuşan Girişimciler programı katılımcıları Ankara'da ANFA Fuar Merkezinde düzenlenen Ankara Mobilya Fuarında yararlı görüşmeler ve yeni bağlantılara yaptı.  

alt

İstanbul’da ise; Programın başlangıcında yapılan özel bir düzenleme ile  katılımcılaraı 18 Ekim 2007 Perşembe günü  ve 19 Ekim 2007 Cuma günü tarım, ambalaj, enerji, güvenlik ve üretim teknolojileri fuarlarını ziyaret etmişlerdir.

Programın sonunda ise,  27 Ekim 2007 Cumartesi günü ilgili sektörlerde faaliyet gösterenn konuklar için Fish Eurasia - Su ürünleri ve Balıkçılık Teknolojileri Fuarını,Trend Show-Gençlik Fuarını ve Boot Show  fuarlarına ziyaret programları düzenlenmiştir.

Ayrıca tarım sektöründe faaliyet gösteren katılımcılar için İstanbul'dan 28 Ekim 2007 Pazar günü  Bursa'ya günü birlik bir gezi düzenlenmiş ve TÜYAP tarafından açılan Bursa Tarım Fuarını ziyaret etmeleri sağlanmıştır.

Katılımcılarımız fuar ziyaretlerinden çok memnun kaldıklarını, çok sayıda iş görüşmesi ve iş bağlantısı yaptıklarını, bayilik görüşmelerinde bulunduklarını ve yerel koşulları değerlendirmek ve ortak yatırım konularını görüşmek üzere kendi ülkelerine Türk iş adamlarının gelmesi yönünde firmalarla anlaşmaya vardıklarını ifade etmişlerdir.