7. TKG Heyeti DEİK İş Konseyi Yöneticileri İle Çalışma Yemeğinde Buluştu 

TOBB tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girşimciler Programına katılan konukların  DEİK - Dış Ekonomi İlişkiler Kururunu ziyaret etmleri ve bilgi almaları sağlanmıştır.  

İstabul'da,  25  Ekim 2007  Perşembe günü gerçekleşen ziyarette  DEİK yöneticileri Türkiye Ekonomisi ve DEİK hakkında konuklara sunuş  yapmış ve sorularını cevaplamıştır. 

Aynı gün, İstanbul2da TOBB Hzimet Binasında, DEİK yöneticileri ve uzmanları ile, 7. TKG programında temsil edilen ülkelerin İş Konseylerinin yöneticilerinin katılımıyla bir çalışma yemeği düzenlenmiştir.  

alt

7. TKG Programına İran'dan katılan konuklar  Rükiye-İran İş Konseyi yöneticileri ile DEİK Çalışma Yemeğinde tanışma ve  görüşme olanağı buldu. 

DEİK’de düzenlenen brifing ve çalışma yemeği çok başarılı olmuş, toplantıya ve yemeğe çok sayıda iş konseyinin yöneticisi, şirket başkanları veya genel müdürleri katılmıştır. 

7. TKG programına katılan konuk girişimciler, DEİK ev sahipliğinde gerçekleşen iş çevreleri buluşmasından çok yararlanmış ve üst düzey karşılama ve ağırlamadan çok memnun kalmıştır.

alt

7. TKG programına Makedonya'da katılan BÜNYAMİ YAŞAR (sağ başta)  Kosova temsilcisi  ERGİN ZURNACI (soldan 4.) ve program asistanı MEHTAP MEHMETALİOĞLU (sağdan2.)  Balkan ülkelerind  iş yapmak isteyen girişimcilerle DEİK Çalışma Yemeğinde görüştüler.