7. TKG Heyetinin İstanbul Ticaret Odası ve Sanayi Odası Ziyaretleri Çok Verimli Oldu

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen  7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Ankara, İstanbul ve Bursa'da bulunan Ticaret ve Sanayi Odaları yakın ilgi göstermiş ve destek vermiştir.

Bu kapsamda  Ankara Ticaret Odası, Ankara Sanayi Odası, İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası ziyaret edilmiştir. Bursa TSO'dan TÜYAP Bursa Tarım  Fuarı ziyareti nedeniyle destek alınmıştır.

alt

7. Türkçe Konuşan Girşiimciler Programı katılımcılaraı istanbul Ticaret Odasında Yönetim Kurulu Üyesi  ve İTO yöeticileri tarafından karşılandı.

alt

7. TKG heyeti İTO yöneticileri tarafından verilen bilgileri ilgiyle dinlediler.

alt

İstanbul Ticaret Odasında yapılan toplantıda 17. TKG programına katılan heyet üyeleri kendilerini  ve yaptıkları işleri tanıtarak, İstanbul Ticaret Odası  ile birlikte ortak proje geliştirme önerilerini ifade ettiler.

alt

İstanbul Ticaret Odası 7. TKG heyet başkanı Bulgaristan'dan RECEP  RECEBOV SALİEV'e (sağda) Türk motifleri işlemeli kahve fincan takımını armağan etmiştir. 

Konuk işadamları 26 Ekim 2007 Cuma günü İTO’da Yönetim Kurulu Üyesi tarafından karşılanmıştır.

Tanışma toplantısının ardından oda salonlarında ikili iş görüşmeleri düzenlenmiştir. Her iki taraf da bu görüşmelerin yararlı olduğunu ifade etmiştir. Konuk heyete İstanbul Ticaret Odası tarafından öğle yemeği ikram edilmiştir.

İstanbul Sanayi Odası:  Konuk katılımcıları 26 Ekim 2007 Cuma  günü İSO Meclis salonunda Genel Sekreter Yardımcısı Haktan AKIN  ve ilgili meslek komitelerinin başkan ve yöneticileri karşılamıştır. Katılımcıların doğrudan kendi meslekleriyle ilgili komitelerin yöneticileri ile ikili iş görüşmeleri yapmaları mümkün olmuştur.

alt

İstanbu Ticaret Odasında 7. TKG heyetine  Oda faaliyetleri hakkında bilgi sunuldu.