7. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER HEYETİNİ TOBB ETÜ REKTÖRÜ KARŞILADI 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından düzenlenen 7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında  23 Ekim 2007 Salı günü TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniveristesi ziyaret edilmiştir.

TOBB ETÜ  Rektörü Tahsin KESİCİ konuk heyet için özel bir kabul düzenlemiştir. Konuklara Üniversitenin tanıtımı bizzat Rektör Tahsin KESİCİ tarafından yapılmışır. 

Rektörün katılımıyla konuklara Üniveriste derslikleri ve labaoratuvarları gezdirlmiş ve sosyal tesislerde öğle  yemeği ikram edilmiştir.

alt

7. TKG programına Makedonya'dan katılan BÜNYAMİN YAŞAR (solda) TOB ETÜ Rektörüne şirketinin plaketini sunmuştur.

alt

7. Türkçe  Konuşan Girişimciler Programına  Rusya'da katılan Kırgızistan kökenli  SHERİKBEK AKİMOV  (soldan 2.) TOBB ETÜ Rektörüne Kırgız kalpağı sundu.

Üniveriste eğiitmini Türkiye'de tamamlayan  SHERİKBEK AKİMOV, 7. TKG programıdan sonra Antalya'ya yerleşmiş, Rusya başta olmak üzere Avrasya pazarına yönelik inşaat ve emlak projeleri geliştiren bir şirkette yönetici olarak görev üstlenmiştir.   

alt

7. TKG Heyetini karşılayan  TOBB ETÜ yöneticileri : ayakta ilk sırada Rektör TAHSİN KESİCİ (soldan 3.)  Rektör Yardımcısı (sağdan 3.)  ve Fakülte Dekanları (soldan 4.  ve sağ başta)

 7. TKG programı katılımcılarına "Girişimcilik " dersini sunana Prof. Dr. RAMAZAN AKTAŞ' ta (sağdan 4.) heyetin Üniversiteyi ziyaretinde hazır bulunmuştur.

TOBB-ETÜ öğretim üyelerinden İşletme  Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ramazan AKTAŞ tarafından 22 Ekim 2007 Pazartesi  günü Birlik Merkezinde verilen “Genel İşletmecilik İlkeleri” konulu seminer konukla tarafından çok yararlı bulunmuş ve tekrarlanması talep edilmiştir.