alt

6. TKG programına Azerbaycan'da katılan  ve 6. dönemin  heyet başkanlığını üstelenen  Dr. ELSHEN  EBULHESENLI (2. fotoğrafta, sağdan 2.) Bakü'de ALARKO ürünlerinin tanıtım  seminerine protokol konugu olarak davet edildi. 

T.C Bakü Büyükelçiliği Ticaret Müşavirliğinde yerel uzman olarak görev yapan Dr. ELSHEN EBULHESENLI, iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesi ve ticaret hacminin yükselmesi için büyük çaba göstermektedir. 

ALARKO ısıtma ve su grubu sistemlerinin Azerbaycan'daki  distrübütörü olan TÜSİAB üyesi  Nobel Elektrik, Alarko ile birlikte Hilton Baku Otelde bir eğitim semineri düzenledi. Büyükelçilik mensuplarını da bu tanıtım seminerine davet etti.

6. TKG heyet  başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ,  Türk firmaları tarafından düzenlenen marka tanıtım  etkinliklerine ve eğititm seminerlerine katılarak, şirketlere destek vermektedir.  

Türkiye'den giden firmaların, ürü ve hizmetlerini  Azerbaycan piyasasına  sunmak için düzenedikleri  tanıtım etkinliklerine katılarak destek veren 6. TKG grubunuN heyet başkanı Dr. ELSHEN EBULHESENLİ arkadaşımıza teşekkür ederiz.

Tanıtım etkinliğinde, sektördeki yeniliklerinin ve Alarko ürünlerinin özellikleri  hakkında ALARKO yetkilileri tarafindan katılımcılara bilgi verildi ve sunumlar yapıldı. Seminer sonunda katılımcılara sertifika verildi.