alt

15. TKG Programına Kırgızistan'dan katılan NARBEK ABDULLAEV  (önde) mobilya üretim tesisi kurdu.

Tesisin açılışı nedeniyle düzenlenen davette konuklarla yakından ilgilenen  15. TKG üyesi NARBEK ABDULLAEV, konuklara üretim hattını özellikleri  hakkında bilgi verdi. 

alt

15. TKG üyesi NARBEK ABDULLAEV (sağda),  mobilya üretim tesisi için gereken makineleri  Türkiye'den ve  İtalya'dan temin ettiklerini belirtmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Kırgızistan'dan katılan NARBEK ABDULLAEV (solda) ,  Ankara'da bulunan Ortadaoğu Teknik Üniversitesinin İnşaat Mühendisliği bölümünden mezundur. 

alt

Mobilya üretim tesislerinde iç kapılar, ofis mobilyaları ve mutfak mobilyası üretilmesi planlanmıştır. Ayda 1000 kapı üretme kapsitesi olan tesis  en son teknolojiye uygun makimelerle donatılmıştır.  

Mobilya üretim tesisi ile yeni bir sektörede de çalışmaya başlayan 15. TKG programı üyesi NARBEK ABDULLAEV   inşaat sektöründe faaliyet gösteren yüksek katlı konut projeleri, site inşaatı, otopark ve ofis inşaatı ile uğraşan, otel ve site inşaatı yatırım projeleri olan şirketin genel müdürüdür.  JIA-Genç İşadamları Derneği ve Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.   

alt

Mobilya üretim tesisinin açılış törenine ait farklı fotoğraflara değerli arkadaşımız 15. TKG programına Kırgızistan'ı  temsilen katılan  NARBEK ABDULLAEV'in (solda)  facebbok sayfasından ulaşmak mümkündür. 

alt

Mobilya sektöründeki üretim  için yeni kurulan şirketin facebook sayfasını ziyaret ederek, ürünler ve faaliyetler hakkında daha ayrıntılı bilgiye ulaşmak mümkündür.

15. TKG üyesi değerli arkadaşımız NARBEK ABDULLAEV'i kutluyor ve başarılar diliyoruz.