alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. TKG programına Irak-Kerkük'ten katılan ABDAL AMEER MUHSEN HASSAN FAHMI (solda) Siemens Grubunun davetini kabul ederek,  Berlin'i ziyaret etti.

23-27 Haziran 2014 tarihleri arsında gerçekleşen  çalışma ziyareti kapsamında SIEMENS ŞirketininBerlin merkezinde çeşitli seminer ve toplantılara katılan, labaratuvar ve atölyeleri görme imkanı bulan 17. TKG Üyesi AMEER MUHSEN elektrikli sistemlerde son teknoloji ürünleri yakından görp, inceleme  fırsatlaraından çok memenun kaldı.

 alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Irak'ın Kerkük şehrinden katılan ABDAL AMEER MUHSEN HASSAN FAHMI  Irak’ta Elektrik Bakanlığında Baş Mühendis olarak çalışmaktadır. Türkmen İşadamları Derneği üyesidir. Irak Mühendisler Odası ve Irak Müteahhitler Birliği üyesidir.

alt

SIEMENS'in ürettiği elektirkli cihaz ve ekipmanları inceleyen ve Irak elektirk ihalelerinde kullanılabilecek ekipmanla ilgili bilgiler alan 17. TKG üyesi AMER MUHSEN (solda)  makine ve techizatın üretim kalitesinden  çok etkilendi.

alt

17. TKG Üyesi AMER MUHSEN, Berlin'de bulunduğu sırada, dönem arkdaşı RIFAT KAZANCIOĞLU'nun yönetim kurulu başkanı olduğu HACILAR Et Kombine tesislerini ziyaret ederek, dönem arkadaşı ile göüşme fırsatını değerlendirdi.  

alt

TOBB tarafından 1-12 Mart 2014 tarihlerinde Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde düzenlenen  17. Türkçe Konuşan Girişimciler programı üyesi AMEER MUHSEN (solda) dönem arkadaşının yönetici olarak görev yaptığı  HACILAR Et Kombinası ziyaretini  şirket yöneticileri ile birlikte anı fotoğrafında belgeledi. 

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  Irak Kerkük'ten katılan AMEER MUHSEN'in  Berlin'in tarihi ve tursitik yerlerini  ziyaretine ait  farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait  bu inkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.    

alt

17. TKG üyesi AMEER MUHSEN  (ortada) çalışma ziyareti programında oluşan  boş zamanları değerlendirerak, Berlin şehrini yakından tanımak için arkadaşları ile birikte şehri yürüyerek gezmeyi tercih etti. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  Irak Kerkük'ten katılan AMEER MUHSEN'in  Berlin ziyaretine ait  farklı fotoğraflara ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasına ait  bu inkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.