alt

14. TKG Üyesi YÜKSEL SARAR  Türkiye'deki Cumhurbaşkanlığı seçim sürecini SHOW TV'nin Avrupa'da yayın yapan kanalında  değerlendirdi.

18 Haziran 2014 Çarşamba günü  "Avrupa Arenası" Porgramına  katılan 14. TKg üyesi YÜKSEL SARAR, sunucu sorularaını samiiyete yanıtladı.

Programda Almanya'da yaşayan vatandaşların seçim sürecine   katkılarının olması  ve oy verme işleminde katılımın yüksek olması için sivil toplum örgütleri olarak  çalıştıklarıını anlatan YÜKSEL SARAR, Almanya'da yaşayan vatandaşların Türkiye'deki iç siyasetle yakından ilgilendiğini belirtti. 

Avrupa Areması Programına katılan   14. TKG üyesi YÜKSEL SARAR'ın  açıklamalarının görüntülerine bu linkten erişmek mümkündür.

14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan kataılan YÜKSEL SARAR  MÜSİAD'ın  MANNHEIM Şubesinin Yönetim Kurulu Üyesidir. 

MÜSİAD'ın Almanya'daki 10. şubesi olan MANNHEIM şubesi  Rhein-Neckar bölgesinde 2013 yılında açıldı.  

Türkiye Odaalr ve Borsalar Birliği tarafından Ankara, Afyonkarahisar, Denizli ve İstanbul illerinde düzenlenen 14. TKG programı katılımcısı YÜKSEL SARAR TDU Türk-Alman İşverenler Derneği kurucusu ve yönetim kurulu üyesidir. Rhein /IHK) Sanayi Odası ve Rhein (HWK) Ticaret Odası üyesidir. MÜSİAD Rhein Yönetim Kurulu üyesidir. Ayrıca Türk Alman Spor Kulübü Yönetim Kurulu Başkanı ve Mevlana Camii  Derneği 2. Başkanıdır.