17. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMINA KATILAN KONUKLAR TOBB MÜZESİNE YEREL HEDİYELER SUNDU

alt

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında, İstanbul, Ankara, Bursa, Adana ve Mersin  illerinde düzenlenen I7. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına yirmiüç ülke ve iki özerk bölgeden Dışişleri Bakanlığı dış temsilcilikleri aracılığıyla belirlenen  kırkdört girişimci katılmıştır.

alt

TOBB 17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı katılımcılarının TOBB'un "Anılar Galerisi"nde sergilenmek üzere sundukları yerel ve otantik hediyelerin herbirinin fotoğrafı, hediyeyi veren konuğun adı ile birlikte bir katalog kitapta yayınlanmış bulunmaktadır.

TOBB web sayfasında Yayınlar başlığı altında pdf formatındaki  kitaba bu linkten erişim mümkündür. 

alt

TOBB'un 70. Genel Kurulu hazırlık çalışmaları kapsamında yayınlanan "Hediyeler, Ödüller ve Taltifler-2013" adlı kitapta 17. Grup üyelerinin TOBB'a getirdikleri hediyeler 5  Mart 2014 tarihi ile kayıt edilmiştir. Hediye Katalogunun swf kopysına erişim için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

Bu hediyeleri veren grup üyelerinin isimlerine ve hediyelerin fotoğraflarına ulaşmak isterseniz lütfen katalog kitabın 102, 103 ve 104. sayfalarını ziyaret ediniz.