TOBB tarafından düzenlenen 14. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan YÜKSEL SARAR  (ayakta, sağdan 4.) Almanya'da amatör kümede 6. ligde oynayan TDSV Mutterstadt Futbol Klubünün başkanlığına seçildi.

Rheinland-Pfalz eyaletindeki Güneybatı Almanya Futbol Federasyonu Verbandsliga temsilcisi TDSV Mutterstadt futbol takımının  yeni yöneticileri belirlendi.

Futbol Klubünün seçimli kongre toplantısına ilgi yoğundu. Yapılan seçimlerde futbol klubünün başkanlığına 14. TKG Üyesi  iş adamı YÜKSEL SARAR (arka sıra sağdan 3.) getirildi.

Başkanlığı İsmail Torun’dan teslim alan iş adamı YÜKSEL SARAR, yaptıkları hizmetlerden dolayı eski başkan ve yönetimine teşekkür etti.

14. TKG üyesi YÜKSEL SARAR,  (masanın başında sağda) Futbol Klubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak ilk toplantısını yaptı.

Bu konuda Yeni Posta Gazetesinde yayınlanan habere bu linki ziyaret ederek ulaşmak mümkündür.

Show TV Avrupa  Televizyonunda yayınlanan 14. TKG üyesi YÜKSEL SARAR'ın futbol klubü başkanı olması haberinin videosuna ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Almanya amatör kümede 6. ligde oynayan bir futbol takımı olan TDSV Muttersdadt Spor Klubünün Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlenen değerli  arkadaşımız YÜKSEL SARAR'ı kutlar, başarılar dileriz.

14. TKG programı katılımcısı YÜKSEL SARAR'ın farklı fotoğraflarına facebook sayasının linkini ziyaret ederek erişmek mümkündür.