alt

TOBB tarafından düzenlenen  15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programından dönem arkadaşlaraı olan,  Özbekistan'dan MARIFJON KURBONOV   ve Kırgızistan temsilcisi NARBEK ABDULLAEV,   TUSKON tarafından düzenlenen  20. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü Fuarına katılmak üzere geldikleri İstanbul'da  2 yıl arada sonra yeniden görüşmekten çok memnun oldular.

alt

TUSKON  tarafından  18-19 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde düzenlenen 20. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü Fuar ve Konferansına programına katılmak üzere  İstanbul'a gelen  NARBEK ABDULLAEV, 15. TKG programına Kırgızistan temsilcisi olarak katılmıştır.

alt

15. TKG üyesi  NARBEK ABDULLAEV,  inşaat sektöründe faaliyet gösteren yüksek katlı konut projeleri, site inşaatı, otopark ve ofis inşaatı ile uğraşan, otel ve site inşaatı yatırım projeleri olan şirketin genel müdürüdür.  JIA-Genç İşadamları Derneği ve Egemendik-Türkiye Mezunları Derneği üyesidir.

alt

20. Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programına Özbekistan'dan katılan katılan  15. TKG üyesi  MARIFJON KURBONOV  işaat malzemesi ticareti yapmakadır. PVC, plastik boru ve fiting sektöründe Özbekistan genelinde toptan ticaret yapan, bayilerine   ürün dağıtımı yapan şirketin sahibidir. Çeşitli Türk marklarının temsilciliğini yapmaktadır

alt

Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu (TUSKON)  20.  Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü programını  18-19 Haziran 2014 tarihlerinde İstanbul’da  gerçekleştirmiştir. Her yıl binlerce yerli ve yabancı işadamı bir araya getiren Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü, 2006 yılından beri düzenlenen programlarla uluslararası iş dünyasının en bilinen organizasyonlarından biri haline gelmiştir.

alt

Bu yılki fuar ve etkinliğin konusu "inşaat  ve yapı malzemeleri, mobilya ve ilgili makineler grubu" olarak belirlenmiştir.

TUSKON’un düzenlediği 20. Türkiye - Dünya Ticaret Köprüsü İstanbul’da yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Ticaret Köprüsüne Seyşeller’den Zimbabwe’ye, Uruguay’dan Peru’ya, Maldivler’den Nepal’e 100 ülkeden bin iş insanı katıldı. 

Türkiye - Dünya Ticaret Köprüsü’ne katılan şirketler arasında dünyanın en büyük çelik üreticisi ArcelorMittal’in inşaat grubu da vardı. Mittal’in İnşaat Grubu CEO’su Anoop Kumar Mittal, “ Türkiye’de bazı yatırımlarımız var. Bu yatırımları artırmak için buradayız. Türk inşaat sektörünün gelişiminden çok etkilendik. Ankara’da ve İstanbul’da yeni yatırımlar olacak” dedi

Taraf Gazetesinde yayınlanan  haberin detaylarına ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Zaman Gazetesinde yayınlanmakta  olan haberin detaylarına bu linkten ulaşmak  mümkündür.

Ülke Haber'e  ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.  

Bugün Gazetesinde yayınlanmakta olan habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

Ekonomi Bugün Gazetesinde yayınlanmakta olan habere ulaşmak için bu linki ziyaret etmek gerekmektedir.

Detaylı bilgilere ulaşmak için TUSKON web sayfasının linkinin ziyaret edilmesi  gerekmektedir.

Bu haberle ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için  İstanbu Genç İşadamları Derneğinin web sayfasının linkinin ziyarete dilmeis önerilmektedir.

Biga İşadamları Derneği web sayfasını ziyaret ederek 20. Dünya Ticaret Köprüsü hakkında daha fazla bilgiye ulaşmak mümkündür.

alt

TOBB 15. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Özbekistan'dan katılan MARIFJON KURBONOV  boş zamanlarında İstanbul'u farklı bölgelerini gezerek, renkli anılar edindi.

alt

MARIFJON KURBONOV   PVC, plastik boru ve fiting sektöründe Özbekistan genelinde toptan ticaret yapan, bayilerine   ürün dağıtımı yapan şirketin sahibidir. Çeşitli Türk marklarının temsilciliğini yapmaktadır. 

alt