alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına İran tebriz'de katılan ve  10. rubun heyet başkanlığını üstlenen RASOUL BAGHBANORANDİ  (sağdan 2.)  10 Haziran 2014 salı günü iş ortakları ile birlikte TOBB'u ziyaret etti.

İran'da üç günlük resmi tatil olmasından yararlanan RASOUL BAGHBANORANDİ, iş ortakları ile birlikte karayolundan Türkiye'ye gelmiş, Erzincan, Sivas üzerinden Ankara'ya ulaşmıştır.

İzmir ve çevresinde yeni iş fırsatlarını yerinde değerlendirmek amacıyla Türkiye'ye gelmiş olan RASOUL BAGHBANORANDİ ve ortakları, TOBB ziyaretinden sonra İzmir'e doğru yola çıkmıştır.     

alt

10. TKG dönem başkanı  RASOUL BAGHBAN ORANDİ  Tebriz'de yaşanaktadır. İran genelinde baraj, sulama işleri ve toplu konut inşaat konularında faaliyet gösteren şirket sahibidir. Toplu Konut ve İnşaat Dernekleri Birliği, Sulama ve Kanalizasyon Ulusal Komitesi, Su Kaynaklar Geliştirme Derneği, İran Hidrolik Derneği, İnşaat ve Yapı Malzemeleri Sendikaları Birliği üyesidir.  

alt

10. TKG Programı heyet başkanı RASOUL BAGHBANORANDİ 'ye dört yıl aradan sonra TOBB'u ziyaret etmesi nedeniyle teşekkür ediyor, Türkiye'de iyi vakit geçirmesini diliyoruz.