alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI  (sağda)  İpekyolu Dergisi ve İpekyolu Turan Stratejik Araştırma Derneği tarafından düzenlenen  "11. Yılın Altın Adamları"ödül töreninde ünlü sinema oyuncusu SERDAR GÖKHAN ile tanıştı.

Uluslararası Türksoy'la İpek Yolu Dergisi ve İpekyolu TURAN  Stratejik Araştırmalar Derneği tarafından  düzenlenen 11. Yılın Altın Adamları Ödül töreni 13 Haziran 2014 Cuma günü İstanbul'da Gönen Otelde  yapıldı.

Tören’de TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu, TİKA Başkanı Serdar Çam, Gagauzya Cumhurbaşkanı Mihail Formuzal ve 16 ayrı ülkeden katılan bürokrat ve devlet adamlarına ödül verildi.

alt

Amerika, Hollanda, Kosova,  Rusya, Afganistan, Azerbacan, Gürcistan, Kazakistan, Kırgısiztan, Özbekistan ve Moldova'da konukların, işadamlaraı, büroratlar ve diplomatların davetli olduğu törende Gagavuz Cumhurbaşkanı MİHAİL FORMUZAL törende bir konuşma yaptı. 

Törenle ilgili görüntülere erişim için  bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

11. Yılın Altın adamlaraı Ödül törenine  DEİK Yönetim Kurulu Üyesi, Dünya Türk İş Konseyi Avrupa Komitesi Başkanı, Hollanda'da yaşayan ve Edelstaal Şirketler Grubu Başkanı olan TURGUT TORUNOĞULLARI'na  "Yılın Turizm Yatırımcısı Ödülü" verildi.

Ekonomi Life sitesinde yayınlanmakta olan habere ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir. 

alt

Turgut TORUNOĞULLARI  (soldan 2.ile ilgili haberin görüntüsünü bu linkten izlemek mümkündür.

11. Yılın Altın Adamları Ödül Töreninin video görüntülerini bu linkten izlemek mümkündür. 

Türksoy'la İpekyolu Dergisi Yayın Yönetmeni, İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Seyfullah Türksoy da İpekyolu kavramının önemine değinerek, ödül töreninin amacının Türkiye'yle kardeş ülkeler arasında bağları geliştirmek olduğunu söyledi. Türksoy, kültür ve iletişim köprüleri kurmak istediklerini aktararak, ideallerinin önemli bir kısmını gerçekleştirmeye başladıklarını anlattı. Dünyanın her yerinde Türk varlığını araştırdıklarını, en uç noktalara ulaşmaya çalıştıklarını kaydeden Türksoy, hizmetlerinin daha kalıcı olması amacıyla İpekyolu Stratejik Araştırmalar Merkezi'ni kurduklarını belirtiti.

Akşam Gazetesinde yayınlanmakta olan ödül töreni haberinin detaylarına bu linkten ulaşmak mümkündür. 

Avrupa Gazetesinde yayınlanan ayrıntılı habere erişim için bu linkin izyaret edilmesi önerilmektedir.

Rota Haber sitesininde yayınlanmakta olan ödül töreni  haberine ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

11. TKG üyesi Dr. AHMAD ARSLAN KARIMI  (solda) İpekyolu Stratejik Araştırmalar Derneği Başkanı SEYFETTİN TÜRKSOY'a (sağda) ile Afganistan'daki son gelişmeler  hakkında  bilgi aktardı.

Türk Birliği Hareketinin facebook sayfasında yayaınlanmakta olan  Ödül Töreni haberine ilşkin ayrıntılı bilgilere ve farklı fotograflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.