alt

13. TKG Üyesi Dr. OSMAN SİRKECİ  (solda) Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Başkan vekili RECEP GÜR  (sağda) ile yerel esnafın sorunları konusunda görüşme yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarfaından düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'dan katılan  OSMAN SİRKECİ, programdan bir süre sonra Almanya'daki mali danışmanlık işlerine ara vermiş ve öğretim görevlisi olarak Türkiye'de çalışmaya başlamıştır.

İlk olarak Hakkari Ünieristesinde göreve başlayan ve üniversitenin idari kadrolarında görev üstelenen  13.TKG Üyesi Dr. OSMAN SİRKECİ kısa süre sonra Trabzon'da kurulan Avrasya Üniversitesine geçiş yapmıştır. Halen İktisadi ve İdari ilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır.

alt

OSMAN SİRKECİ Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı TAHSİN  ŞAHİN'i ziyaret ederek,  mesleki eğitim ve hizmette kalite konularında görüş alışverişinde bulundu.

Dr. OSMAN SİRKECİ, Avrasya Üniversitesi Basın Danışmanlığı ekibi ile birlikte  Avrasya Üniveristesinin tanıtımını yapmak  ve üniversiteye yeni öğrenciler kazanmak için bir süredir  bölgedeki il ve ilçeleri ziyaret etmektedir.

13. TKG üyesi Dr. OSMAN SİRKECİ   Avrasya Üniversitesinin tanıtımı için gittiği il ve ilçelerde, fırsat buldukça esanf  odaları yöneticileri  ile de görüşerek, girişimciiğin önemi üzerine sohbetler yapmakta ve  Avrasya Üniveristesinin girişimciliğe verdiği önemi anlatarak, ortak projeler geliştirmek üzere işbirliği önermektedir. 

13. TKG üyesi OSMAN SİRKECİ'nin üniveriste ve girişimcilik konusundaki çalışmalarına ait fotoğraflara facebook sayfasından ulaşmak mümkündür.

alt

13. TKG üyesi  OSMAN SİRKECİ  (sağda) ve üniversitenin tanıtım ekibi, Artvin, Amasya, Tokat,  Sungurlu, Çorum,  Çankırı, Kırıkkale, Konya, Adana, Hatay, Samandağı, Mardin, Urfa, Suruç   vb çok sayıda il ve ilçeyi ziyaret ederek, bu il ve ilçelerdeki  lise son sınıfı öğencilerine tanıtım yapmaktadırlar. Ayrıca dershaneleri de ziyaret ederek, bu yıl üniveritseye başlayacak gençlerii  Avrasya Üniversitesine kayıt olmaları için davet etmektedirler. 

alt

Ziyaret edilen ilçelerde esnafla da göerüşmeler yapan, esanfın sorunlarını dinleyen ve üniveriste tanıtımını yaparak, afişlerini  esanafın dükkanlaraına asan, stantlar kurararak gençlere tanıtıtm broşürleri dagıtan  ekip çok yoğun ve etkin bir tanıtım kampanyası sürdürmektedir.

Avrasya Üniversitesinin tanıtım çalışmalarının çok renkli görüntülerine bu linkten ulaşmak mümkündür.

alt