alt

10. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Özbekistan'dan katılan ALISHER KHAMIDOV,  Özbekistan'daIsveç telekom şirketi olan TeliaSonera'da yönetici pozisyonunda çalışmaktadır.

Ozbekistandaki Ucell operatöründe kurumsal satış pazarlama biriminde görev yapan 10. TKG üyesi ALISHER KHAMIDOV şirket tarafından   8-12 Haziran 2014 tarihlerinde İsveç ve Estonya ülkelerini kapsayan teknik  çalışma gezisine katıldı.  Stockholm, Vilnius ve Talinn şehirlerinde düzenlenen toplantılarda ve workshoplarıa çok yararlı bilgiler edinen  konuklar yeni teknolojik gelişmeler hakkında da bilgi aldı. 

Telekom piyasasında kurumsal satış tecrübelerinin paylaşıldığı çalışma gezisinde çok yararlı bilgiler alan ve sektörü yakından tanıma fırsatı bulan ALISHER KHAMIDOV diğer kartılımcılarla bilgi ve deneyimlerin paylaşılmasına olanaks ağlayan bu çalışma seyahatinden çok memnun kaldı.  

7 ülkeden Teliasonera temsilcilerinin katıldığı bu program Azerbaycan'dan Azercell, Kazakistan'dan Kcell, Moldova'dan Moldcell, Gürcistan'dan Geocell, Nepal'den  Ncell, Tacikistan Tcell ve Özbekistan'dan Ucell temsilcilerini biraraya gelmesini sağlamıştır. 

Yedi farklı ülkeden gelen sektör temsilcileri ve yöneticileri , Ericsson Tesislerini de ziyaret ederek, sektördeki son gelişmeleri yakından görme ve yeni trendleri  öğrenme şansını değerlendirdi. 

alt

10. TKG Grubu üyesi ALİISHER KHAMIDOV'un İsveç ve Estonya ziyaretinin farklı fotografları için arkadaşımızın  facebook sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir.

(13.02.2015 TARİHİ İTİBARİYLE FACEBOOK HESABININ KAPALI OLDUĞU GÖZLEMLENMİŞTİR.)