Almanya'nın Hessen eyaletinin Kalkınma Ajansı ile Bursa Bileceik ve Eskişehir illeri  Kalkınma Ajansı (BEBKA) arasında işbirliği protokolu 6 Haziran 2014 Cuma günü Bursa'da imzalandı.

Hessen Kalkınma Ajansı heyetinde  17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı heyet başkanı RECEP YILDIZ'da yer aldı.

alt

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı (BEBKA) ile Hessen Kalkınma Ajansı (Hessen Trade & Invest GmbH) arasında işbirliği protokolü imzalandı. Protokolü BEBKA Genel Sekreteri Tamer Değirmenci ile Hessen Kalkınma Ajansı CEO’su Dr. Rainer Waldschmidt imzaladılar.

Çelik Palas Otel’de düzenlenen BEBKA&Hessen Kalkınma Ajansı işbirliği protokolü imza törenine Bursa Valisi Münir Karaloğlu, Bilecik Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Hamdi Nayir ile Hessen Eyaleti Ekonomi, Enerji, Ulaşım ve Bölgesel Kalkınma Bakanlığı Müsteşarı Mathias Samson Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım katıldı. 

BEBKA ve Hessen Kalkınma Ajansı arasında imzalanan protokol sözleşmesi; Ticaret ve yatırım fırsatları konusunda bilgi paylaşımı, firmalar arası ilişkilerin artırılması, bölgesel kalkınma alanında tecrübe paylaşımı ve enerji, turizm, çevre, sektörel analizler ve Ar-Ge ve inovasyon gibi konularda iş birliği yapılması öngörlüyor.
 
Bu haberle ilgili ayrıntılara ve farklı fotoğraflara ulaşmak iin BEBKA -Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın wevb sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir. 

Cihan Haber Ajansının sitesinde yayınlanmakta olan  fotoğraflı haber için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Haber 228 sitesinde yayaınlanmakta olan haberin detaylarına ve farklı fotoğraflara ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmektedir.

alt

TOBB tarafından düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına Almanya'nın Frankfurt şehrinden katılan ve 17. TKG heyetinin başkanlık görevini üstlenen  RECEP YILDIZ (ön sırada sağdan 6.) Hessen eyaleti Kalkınma Ajansı'nın heyetinde  yer aldı ve  toplantıda olumlu ve yapıcı bir konuşma yaparak katkıda bulundu. 

Bu haberle ilgili detaylara ve farklı fotoğraflara ulaşmak için Bursa Vaisi Münir Karaloğlu'nun web sayfasına ait  bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.

Haberler Com Sitesinde yayınlanmakta olan habere ulaaşmk için bu linkin ziyaret edilmesi önerilmekedir.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Almanya'da katılan ve heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ (sağda) , Bursa Valiliğine Frankfurt şehrinin altın kaplama armasını sundu.     

alt

17. TKG programı heyet başkanı RECEP YILDIZ (solda)   Bilecik Valisi Ahmet Hamdi NAYİR'a altın kaplama Frankfurt şehir amblemini hediye etti.

Bursa Valisi Münir Karaloğlu konuklara yemek verdi.

2 Eylül Gazetesinin internet sitesindeki fotoğraflı habere bu linkten erişim mümkündür. 

Paralel Taarruz haber sitesinde yayınlanmakta olan habere bu linkten erişmek mümkündür.

Hessen kalkınma Ajansi heyeti  Bursa'daki toplantıdan sonra İstanbul'a gitmiş ve 7 Haziran 2014 Cumartesi günü  fuar ziyareti gerçekleştirdikten sonra Almanya'a dönmüştür. 

Hannover MESSE  Bileşim  Fuarcılık AŞ tarfından 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Beylikdüzü TÜYAP Fuar Merkezinde   düzenlenen "WIN Metal Working- 14" ve  "19. Makine İmalatı ve Metal İşleme Teknolojileri Fuarı"nı ziyaret ederek, fuar katılan  firmalarla görüşen konuk heyet üyeleri Türkiye ziyaretinden memnun kalmıştır. 

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından 1-13 Mart 2014 tarihleri arasında Ankara, Bursa, Adana, Mersin ve İstanbul illerinde  düzenlenen 17. Türkçe Konuşan Girişimciler programına  Almanya'dan katılan ve  heyet başkanlığı görevini üstlenen RECEP YILDIZ   otomobil ya sanayi, tıbbi cihazlar için parça üretimi, makine imalatı için aksam ve parça üretimi, metal işleme, ev aletleri, optik ve hassas parça üretimi yapan, makine sektöründe faaliyet gösteren  Yıldız CNC Drehtechnik şirketinin sahibi ve üst düzey yöneticisidir. Lahn-Dill Kreis Sanayi ve Ticaret Odası üyesidir.