alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına  Azerbaycan'dan katılan RAMİL ALİYEV (sağda)   Adana'daki ikili iş görüşmelerinde  tanıştığı lokum üreticisini Bakü'de konuk etti.

 Yeni  Uğur Lokum şirketinin sahibi  Adnan ÖZDOĞRU,  Azerbaycan'a giderek,  17. TKG üyesi RAMİL ALİYEV'i  iş yerinde ziyaret etti. 

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programı kapsamında Adana Sanayi Odasının ev sahipliğinde düzenlenen ikili iş görüşmelerine tanışan girişimciler Bakü'de buluştu.

17. TKG üyesi RAMİL ALİYEV , Bakü'de 3 gün misafİr ettiği Adanalı lokum üreticisi Adnan ÖZDOĞRU İle ticaret yapmak üzere anlaşmaya vardı.

Başta cezerye olmak üzere bazı lokum çeştitlerini Yeni Uğur Lokum şirketinden tedarik ederek, Azerbaycan piyasasına sunmaya karar veren arkadaşımız kutluyor ve başarılar diliyoruz.

alt

Konuğuna Bakü'nün tarihi ve turistik yönlerini de tanıtmayı ihmal etmeyen RAMİL ALİYEV (sol başta) yeni iş ortağı ile yakında ilgilendi.

17. TKG programı sırasında tanışıp anlaşma sağladığı tatlı üreticisnin ürünlerini mevcut  şubelerinde  satmaya başayan RAMİL ALİYEV, bu tatlı markası için özel bir   mağaza açmak üzere hazırlıkları yürütmektedir.

alt

17. TKG programına Azerbaycan'dan katılan RAMİLALİYEV (sağda) , Türkiye’den temin ettiği kuru meyve, kuruyemiş, tatlı, lokum, çerez vb ürünler  ile ve ambalaj kutu sektöründe faaliyet gösteren şirketlerin ürünlerini Azerbaycan pazarında toptan ve perakende olarak pazarlayan ve  Malatya Pazarı markasının Azerbaycan’da  resmi temsilcisi olan   şirkette üst düzey yetkilidir.