alt

11. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Irak Kerkük'ten katılan CEZMİ   ZEYNEL DABBAG  (sağdan 2.) iş bağlantıları ve ziyaret amacıyla geldiği İstanbul'da  Dolmabahçe Sarayı bahçesindeki halka açık tesiste   hemşehrileri ile hasret giderdi.

11. TKG üyesi CEZMİ   ZEYNEL DABBAG  un fabrikası, meyve suyu dolum tesisi,  patates çip üretim tesisi ve 6 adet döviz bürosu sahibidir. Kerkük Ticaret ve Sanayi Odası üyesidir. 

CEZMİ DABBAG'ın  farklı fotoğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın facebook sayfasını ziyaret etmeniz gerekmektedir.

alt

13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Bulgaristan'dan katılan KADRİYE ALİMANOVA  5-8 Haziran 2014  tarihlerinde Türkçe dersi verdiği öğrencileri ile birlikte İstanbul'daydı.  

Bulgaristan'da  gönüllü Türkçe öğretmenliği yapan 13. TKG  üyesi  KADRİYE ALİMANOVA, kursu başarıyla bitiren öğrencilerle birkte bir İstanbul gezisi düzenlendi.  Kursiyerlerine İstanbul'u ve çevresini tanıtmak, İstanbul'un güzelliklerini göstermek için  zengin bir program yapan  KADRİYE ALİMANOVA, konuk kursiyerlere Adalar, istanbul Bogazı, Cemile Sultan Korusu gibi İstanbul'un farklı  bölgelerini gezdirdi.

İstanbul Ticaret Odasının tesislerinin bulundugu Cemile Sultan Korusunda İstanbul'un gece ışıklarını izleyen konuklar  güzelikleri fotoğrafları ihmal etmedi.

Bulgaristan'a çok renkli ve mutlu anılarla dönen Türkçe kursu öğrencileri ve sevgili öğretmenleri 13. TKG üyesi  KADRİYE ALİMANOVA'nın İstanbul gezisi fotoğraflarına ulaşmak için bu  linkin ziyaret edilmesi önerilmekedir.

alt

11.  Türkçe Konuşan Girişimciler  programına Afganistan'dan katılan Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI  İstanbul'u  sevmekte ve işlerinden fırsat buldukça İstanbul'un doğal güzeliklerini yakından görmek için   İstanbul Boğazı kıyılarını tercih etmektedir. 

11. TKG  üyesi Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI (sağ başta) İstanbul'a  gelen konuklarını  Bogaz'da tekne gezisine davet etti.

11. TKG  üyesi Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI  İstanbul gezi fotoğraflarına ulaşmak için arkadaşımızın sayfasının ziyaret edilmesi gerekmektedir.

alt

17. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Yunanistan'ın Rodos Adasından katılan MUSTAFA ŞEH  (solda) ve karısı GÜNAY ŞEH, Adadaki yerel seçimlerin yorgunlugunu unutmak için bir grup arkadaşları ile birlikte Fethiye'de tatil yaptı. 

17. TKG Üyesi MUSTAFA ŞEH'in  Fethiye fotograflarına bu linkten ulaşamanız önerilmektedir. 

alt

RESAD COSOVİC;  TOBB tarafından  düzenlenen 13. Türkçe Konuşan Girişimciler Programına Sırbistan'ın  Sancak bölgesinden katılmıştır. Mobilya aksesuarları ticareti yapan şirket sahibidir.  

19 Haziran 2014 Perşembe günü ailesi ile birlkte Antalya'ya gelerek, Alanya sahilindeki Montecarlo Otele yerleşti. Çocukları ile birlkte eğlenceli günler geçiren 13. TKG üyesi değerli arkadaşımız RESAD COSOVİÇ'e Türkiye'yi tercih ettiği için teşekkür ediyor ve iyi tatiller diliyoruz. 

13. TKG üyesi RESAD COSOVİÇ'in  Alanya tatiline ait diğer fotoğraflara arkadaşımızın sayfasından ulaşmak mümkündür.