11. TKG Programı katılımcısı AHMAD ARSALAN KARIMI   CPhI İstanbul İlaç Endüstrisi Fuarında  Çok Sayıda   Firma İle Görüştü

alt

11. TKG üyesi Dr. AHMAD ARSALAN KARIM (sağda) İlaç Fuarında NOBEL İlaç firması yetkilileri ile toplantı yaparak yenid önem siparişlerini belirledi.

11. Türkçe  Konuşan  Girişimciler Programına Afganistan'dan katılan Dr.  AHMAD ARSALAN KARIMI bir süre önce Türkiye'de, İstanbul'da bir şirket kurarak, yarı zamanlı olarak İstanbul'da yaşamaya başlamıştır.  

Türkiye'den Afganistan'a ilaç ve gıda ürünleri ticareti yapan AHMAD ARSALAN KARIMI fuarları yakından takip etmekte ve fuarlarda tanışıp, görüştügü firmalarla yeni iş baglantıları kurmaktadır.

Türkiye'de ilk kez düzenlenen olan dünyanın en kapsamlı ve en büyük ilaç endüstrisi fuarı Uluslararası CPhI İstanbul 2014Fuarı  4-6 Haziran 2014  tarihleri arasında Lütfi Kırdar İstanbul Kongre & Sergi Sarayı'nda sektör  temsilcilerini  konuk etti.

UBM tarafından Türkiye'de de ilk kez düzenlenen Uluslararası CPhI İstanbul 2014, dünyanın en büyük ve en kapsamlı ilaç endüstrisi olma özelliğini taşıyan fuar açıldı. 

alt

Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkanı Dr. Saim Kerman, CPhI istanbul  resmi ortağı olan İlaç Endüstrisi İşverenler Sendikası'nın Yönetim Kurulu Başkanı NEZİH BARUT  ve UBM Live Uluslararası İlaç Fuarları Grup Direktörü Chris Kilbee fuara ilişkin açıklama yaptı.

Haberler Com sitesinde yayınlanmakta olan bu habere ulaşamk için  lütfen bu linki ziyaret ediniz.

alt

Dr. AHMAD ARSALAN KARIMI (sağda) fuarda ATABAY ilaç fabrikasının sahibi BÜLENT ATABAY ile  yararlı görüşmeler yaptı.

CPhI İlaç Fuarı hakkında ayrıntılı bilgilere ulaşmak için bu linki ziyaret etmeniz önerilmektedir.

İstanbul CPhI 2014  Fuarı ile ilgili habere bu linkten ulaşmak mümkündür.

İlaç endüstrisi fuarı konusunda daha fazla bilgiye ulaşmak için bu linkin ziyaret edilmesi gerekmektedir.